marți, 21 ianuarie 2014

Orar de utilizare a fardurilor

    Poate părea ciudat titlul dar permiteţi-mi să mă explic. Sunt o mare amatoare de machiaje, de unde şi acest blog. Dar dintre toate tipurile de machiaje, paletele de farduri sunt preferatele mele. Nu ştiu ce e aşa de deosebit la ele, sau de unde  vine pasiunea astea pentru culori de ochi.. Şi drept urmare am ceva palete de farduri ....  fără număr .....şi dacă ar fi după inima mea mi-aş mai dori câteva dar e clar că nu le voi termina vreodată pe cele care le am  (deşi am ajuns la fundului cutiuţei la câteva culori din paletele mai vechi). Deci am multe palete şi doar două pleoape nu foarte mari, plus că îmi plac toate paletele pe care le am (chiar le iubesc..intr-un fel). Pentru că nu vreau să le neglijez şi vreau să ştiu că le folosesc pe toate, şi să nu le uit prin seltar am venit la finalul anului trecut cu ideea unui orar de utilizare. Orarul este orientativ..mai schimb ordinea în cadrul zilelor... dar în mare m-am ţinut de el.

Luni - Naked 1 şi/sau Naked 2 (ambele Urban Decay)- adică pot folosi numai una din palete sau culori din ambele. Le-am pus în aceiaşi zi pentru a nu neglija alte palete..


Marţi - Mariposa şi/sau Face Anarchy (ambele Urban Decay)

Miercuri - Book of Shadows vol 3 (Urban Decay) (pot adăuga farduri mate din paletele Sleek)
Mariposa - e ce mică şi Book of Shadows vol.3

Joi- una din paletele Sleek (am 6 de ales)

două din paletele Sleek
Vneri - Petal Pusher de la Wet and Wild sau una din paletele mici de la Revlon
Petal Pusher de la W and W

paleta de farduri de la Revlon- preferata mea din cele 3

Sâmbătă şi Duminică - Smokey Eye de la NYX sau Naked de la Too Faced, precum şi fardurile cremoase Color Tatoo de la Maybelline.
Smokey Eye de la NYX





Too Faced Naked Eye

cele două Color Tatoo
         Mai am ceva farduri single pe care le pot adăuga în oricare zi.. Recunoasc că în weekend măcar o zi este sigur fără machiaj...dacă nu ambele....dar pe de altă parte eu nu merg nici până la supermarket fără machiaj... Sunt foarte încântată de orrul meu..şi de idee în general..
       Ce părere aveţi? Ce aţi schimba? Voi cum procedaţi?

                                                                                         xx, Cosmina

4 comentarii:

  1. si eu ma machiez dar nu detin asa mare colectie
    apuci sa le folosesti pe toate? sau expira inainte de a le termina?ca eu am o trusa cu 4 farduri de la avon si acusi trebuie sa o arunc ca se apropie"sfarsitul". dar de consumat doar o nuanta sa zicem ca e trecuta de jumatate
    acum am una de la gosh in nuante de gri. si cea avon cu tente maronii
    trebuie sa investesc si eu in una cu mai multe nuante oricum

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum vezi incerc sa le folosesc pe toate... nu cred ca voi apuca vreodata sa le termin. Dar si daca expira voi continua sa le utilizez ..pana nu se mai poate. Am avut farduri de 10 ani vechime care erau inca utilizabile.si nici nu ma iritau desi am pielea sensibila.... Tu dupa cat timp le arunci?

      Ștergere
  2. Super tare! :) Initial am crezut ca prin "orar" te referi la faptul ca alegi fardurile in functie de durata/rezistenta pe pleoape.Imi plac trusele tale,spor la folosit in continuare! :D

    RăspundețiȘtergere