luni, 13 ianuarie 2014

Manichiuri de început de an

  Mă încăpăţânez să fac astfel de postări chiar dacă nu mă pricep la nail art, nu am răbdarea necesară, nici pozele nu sunt calitative.. deci nimic spectaculos, dar pentru mine e ca un fel de jurnal al unghilor avute...
   Am terminat anul 2013 cu unghiile texturate deoarece au fost ultimele lacuri cumpărate...
 
   Apoi a venit ziua de 31 decembrie.. După ce am stat toată ziua prin bucătărie..când a venit vemea să îmi facu nghiile pur şi simplu nu am mai avut chef ..(îmi era groază să le dau jos).  Deşi erau de 5  zile pe unghii, lacurile au rezistat bine, doar un pic la vârfuri începeau să meargă.aşa că le-am tăiat frumos...şi pentru ceva mai spectaculos am adăugat un lac cu sclipici în diagonală... Când a trebuit să le dau josa fost mai dificil, ştiţi voi cum e cu lacurile cu sclipici...horor! Le-am avut aşa până prin data de 5 ianuarie.


   Pentru prima sătămână de lucru am ales un albatru închis, doar pentru că se numea New Years Blues, de la Maybelline... Pentru mine e o culoare mai neobişnuită, şi cred că e printre lacurile cel mai puţin folosite (alături de un verde închis). Nu sunt obişnuită să port astfel de culori, închise, albastre... (poza e făcută după 3-4 zile de la aplicare)

  În săptămâna aceasta am revenit la propia identitate pe unghii... adică un lac cremos, roz pal, de la Farmec. (Mi-am amintit cât de mult îmi plac aceste lacuri!) Pentru un pic de interes am adăugat pe unele vârfuri o ojă cu sclipici...  E clar.. la unghii cel puţin îmi cunosc stilul...  Discret, romantic, în nuanţe cremoase de roz, nude dar cu un pic de interes... un pic de sclipic..ceva!




   Voi ce putaţi acum pe unghii? Care sunt culorile sau nuanţele spre care tineţi când vă faceţi manichiura?
                                                                                                              xx, Cosmina

2 comentarii:

  1. De cateva zile nu mai port nimic pe unghii,le-am scurtat si le-am lasat putin mai libere.Au fost destul de "solicitate" anul trecut.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna idee! Ar trebui sa iau si eu o pauza si sa fac ceva tratament .. ca ultima oara nu mi-a placut culoarea lor!

      Ștergere