duminică, 2 iunie 2013

Cumpărături de mai

 Luna mai am descoperit site-ul cosmetice pe net unde am găsit produse de la firme americane pe care nu le-am mai găsit pe alte sie-uri. Ce mi-am luat:





 De la Desert Essence mi-am luat un gel de curăţare a feţei şi un şampon cu tea tree. Firma este cunoscută ca o firmă mai naturală, produsele nu au parabeni, SLS, siliconi, EDTA sau alte chimicale. Nu le-am încercat încă. Primul a fost 26 lei iar al doilea 29 lei dar cu 382 ml
O firmă la fel de naturală este Nature Gate, şi mi-am luat un gel de duş.Îmi place foarte mult chiar dacă nu face spumă multă, pentur că nu are SLS, miroase asemănător cu Victoria Secret Love Spell. Deşi a costat 30 lei are 532 ml, deci e foarte mare.
De la Tresemme mi-am luat renumitul Spray Protector. Până acum nu văd vreo diferenţă faţă de cel de la Gerovial sau cel de la Balea. A fost 26 lei pentru 236 ml..
 Preţurile pot părea mari dar şi canităţile sunt maimari. Site-ul are mai multe produse Tresemme şi John Frida. (nu am nici o afiliere cu acest site, doar vă povestesc, nu mă cunosc şi nici nu primesc nimic pentru că scriu de ei)

 Am crezut că sunt cuminte pentru că am comandat aşa de puţin ...dar am fost prin Carrffour şi apoi prin DM şi am făcut-o lată şi de data asta la capitolul cumpărături.


Din DM mi-am luat un spray de fixare a machiajului de la Alverde şi o cremă autobronzantă tot Alverde. (primul a fost 17 lei al doilea 22). M-am îndrăgostit de ambele...super!
 Spuma de ras Balea a fost motivul intrarii mele în magazin..că o cumpăr lunar...
Cele două oje Nicole by O.P.I. despre care am scris .aici

Din Carrfour i-am luat Rimmel BB cream în Medium...am fost foarte fericită că am găsit-o... nu aveau light dar aveau un tester pentru medium şi e culoarea mea în varianta uşor bronzantă (acum artificial pe corp). Am luat şi fondul de ten de la Rimmel Wake me up, preferatul meu..că mă gândeam că poate BB cream-ul nu îmi place dar e super bun. Pentru fondul de ten am review aici. Fondul de ten a venit la pachet cu un iluminator rozaliu.... Am zis să încerc şi corectorul Wake me up...dar nu sunt la fel de mulţumită de el ca de fondul de ten.  Mi-am luat şi un lac tot de la Rimmel într-o nuanţă de roz coral foarte drăguţă.



Un comentariu:

  1. de la TreSemme am balsam pentru volum...primit de la ei spre testare..va urma un review dupa ce il voi folosi ceva timp
    dar e ok momentan..ma tentau si altele ,dar am zis sa ma mai limitez ..am destule cosmetice
    si tot de la ei am cumparat sampon John Frieda si e ok

    te astept si la mine
    http://irinacosmetice.blogspot.ro/2013/05/blog-sale-multe-reduceri.html

    RăspundețiȘtergere