vineri, 14 iunie 2013

Autobronzanul Alverde

   În postarea despre autobronzare, vezi aici spuneam că nu îmi recumpăr autobronzantul de la Avon că am găsit unul mai bun, adică acesta de la Alverde.


   Cătând pe net review-uri la autobronzate am văzut postarea fetei (că nu ştiu cum o cheamă) care are site-ul http://manie.ro/.  Pe lângă faptul că îmi place mult cum scrie, informativ dar cu  mult umor, am şi mare încredere în ce recomandă (nu ştiu de ce....) şi pentru că ea era foarte încântantă de el am hotărât să îl încerc.
    Cale de întoarecere acum nu mai este...  1. Miroase frumos, a portocale cu ciocolată...adică dulce, uşor fructat dar deşi nu sunt fana mirosurilor dulci sau fructate acest miros mi se pare super. 2.Hidratează pielea...adică dacă tot îl aplici pentru culoare mai face şi altceva. Aceste două chestii îl lipseau celui de la Avon. 3. Se aplică uşor, nu lasă urmă urâte.. Este o cremă de culoare albă şi când începi să o aplici parcă te-ai zugrăvi uşor cu vopsea, dar este un lucru bun zic eu, că te ajută să vezi unde ai aplicat crema. După un masaj uşor dispare albiciunea şi rămâi parfumată, hidratată..perplexă că miroase toată baia frumos, .aştepând 10 minute să intre în piele să nu îţi pătezi pijamalele. (Asta pentru că eu îmi aplic cremele autobronzante seară, la culcare, că ştiu că nu e indicat după aplicarea lor să transpiri sau să faci duş cam 5 ore....aşa că o noapte e suficient..să nu tot mă uit la ceas). 4. Este fără parabeni, sau alte subsanţe toxice, firma Alverde are produse cu extracte naturale unele chiar organice. 5. Costă 22 lei, deci un preţ bun şi se găseşte în magazinele DM.
    Este mai mult un autobronzant gradual, adică nu te dai azi şi mîine eşti mulatră.... Oferă o culoare discretă, pe care cei din jurul tău poate nu o observă dar tu o observi. Eşti tu în varianta uşor bronzată. Este indicată (zic eu) persoanelor cu pielea albă sau foarte albă, eu de regulă la fondul de ten sunt cam la a doua culoare, adică nu chiar cea mai deschisă...sunt ceva.Sand sau Natural Beige...ceva de genul... Dacă am aplica două zile consecutiv culoarea s-a intensificat uşor.... Apoi am am aplicat o dată la 3-4 zile ca să păstrez nuanţa.
   Cred că aceasta va fi loţiunea de corp a acestei veri, că vara nu prea aplic eu loţiuni de corp dar acesta pentru că şi dă culoare va mege numai bine, singură sau să păstreze bronzul  artificial de la StMoriz (care dacă nu are un pic de ajutor te lasă leopard) sau mai târziu poate cel natural (deşi anul acesta nu mă maichinui cu statul la soare).
     Sunt extrem de încântantă de acest produs. Voi l-aţi încercat? Aveţi alt autobronzant preferat?


Un comentariu:

  1. Eu l-am incercat, mi se pare ok. Foloseam Vita Liberata, care e mult mai scump, dar mirosul e aproape inexistent, mie imi vine sa vars de la mirosul de autobronzant. Cu Vita Liberata mi -sa mai intamplat o chestiu ciudata: daca ma dadeam cu o lotiune hidratanta era ok dar cand m-am dat cu lotiunea de plaja...se lua bronzul de pe mine ca jegul!!! Am ramas alba! Cel de la Alverde e OK, suport mirosul, si rezultatul e mai uniform (nu ma fac leopard pe la glezne). Prima data cand l-am folosit mi-a iesit o culoare destul de intensa dar zilele trecute nuanata care mi-a iesit a fost mult mai palida...In fine, o fi ceva cu PH-ul pielii, nu stiu ce sa zic. Oricum, imi place, si la banii astia ce poti sa ceri mai mult?

    RăspundețiȘtergere