vineri, 8 martie 2013

Produse terminate in februarie

   Am reuşit să mai termin ceva produse în februarie, unele pentru că mi-au plăcut altele doar să le termin mai repede....ştiţi voi cum e!


   Mi s-a terminat demachiantul de la Bioderma, produs pe care îl ador, aşa că nici nu era gata că am fugit la farmacie să profit de oferta 1 + 1 gratis la sticluţa de 250 ml, deci iar am 500ml. Sticla de 500 ml mi-a ajuns aproape un an, dar asta pentru că an alternat cu alte tipuri de demachiante, dar tot cred că cele două mă vor ţine jumătate de an.
   Primerul de la Elf îl am de multişor şi era gata de ceva timp dar am păstrat sticla pentru că dacă îl deschideam pe tija pompiţei mai era ceva şi am zis să am pentru evenimente...dar gata; am folosit şi ultimul pic ca să nu mai stea aşa degeaba. Este un produs care îmi place şi probabil îl voi recumpăra în viitor. L-am folosit mai mult vara când aveam tenul mai gras şi astfel prelungeam fondul de ten sau crema nuanţatoare pe faţă.
     Un alt produs care îmi place şi pe care îl am tot de mult este anticearcănul de la Bourjois. Este cel mai bun anticearcăn din câte am încercat până acum. Chiar dacă este un pic mai scump, ai nevoie de foarte puţin şi te ţine foarte mult timp. Acum am altul de la Sleek şi unul de la Avon dar de care nu sunt foarte încântată.Cu siguranţă am să îl recumpăr când mi se termină cele pe care le am acum (şi dacă nu mă aventurez iar în necunoscut)
    Crema antirid de noapte de Nivea din gama Pure & Natural, este o cremă destul de grasă, bună pentru ten uscat. Hidratează bine dar nu am observat nimic cu privire la ridurile fine de pe frunte sau din jurul ochilor. Se absoarbe mai greu, probabil pentru că este de noapte dar pentru mine nu a creat o problemă. Tot de la Nivea este şi cream contur de ochi cu nume extrem de atrăgător Expert Lift. Eu mare "Lift" nu am observat, recunosc că pare să îmi fi înbunătăţit condiţia cearcănelor de sub ochi uşor, dar la ridurile fine (puţine până acum, dar totuşi existente) nu am observat nici o schimbare..Un plus este că nu irită piele sensibilă. Voi încerca alte produse că acestea nu pot spune că m-au surprins cu ceva.
   Glossul de la Elf, din gama de 9 lei, era pe sfârşit şi l-am folosit intens să îl termin. Glosurile astea stil stick din gama Essential nu sunt pigmentate dar dau strălucire atât singure cât şi peste un ruj. Îmi plac şi pentru că nu sunt lipicioase şi miros bine 


  Deodorantul cu bilă de la Garnier Mineral l-am găsit la o ofertă şi l-am luat să văd cum e. NU mi se pare grozav, cam 6-8 ore de program fără efort sau plimbări (muncă statică). Are aluminum dar nu se compară cu rezisenţa preferatului mei Lady Speed Stick gel. Nu îl mai iau altă dată.
   Gel de duş de la Avon, a fost cam 6 lei şi are un miros grozav, floral, dar ca toate gelurile de duş Avon cam asta e tot. În locul lui am tot unul de la Avon şi după ce îl termin şi pe acela nu cred să îmi mai iau. Vreau unul mai hrănitor.
    Cam acestea au fost produsele pe care le-am terminat în luna februarie. Pentru că nu reuşesc să termin mai nimic din machiaje, deşi le folosesc zilnic m-am gândit să fac o postare cu ceva de genul I'v hit pan ....
    Aştept sugestiile voastre cu privire la o cremă bună, un anticearcăn sau o cremă contur de ochi pe cât posibil nu exagerat de scumpe.


 

Un comentariu: