vineri, 22 martie 2013

Şamponul Big de la Lush

  Am acest şampon  de prin august şi tot nu am apucat să îl termin, am mai scris despre el pe scurt în postarea cu ce am în duş.
  

Ambalajul se prezintă  sub forma unei cutiuţe negre deoarece şamponul este semi solid, având cristale de sare destul de mari în el. Are un miros proaspăt, răcoros, predominant de citrice care se păstrează în păr şi după folosire, a doua zi adică.










       Pe ambalaj scrie cam aşa: Părul tern şi obosit se transformă într-un păr mătăsos şi strălucitor! Conţine alge marine şi lămâie. 
    Pe site e descris ca: Big este ceva neobisnuit. Incearca sa-ti amintesti cand ai vazut ultima oara un sampon avand 50% sare. Sau care sa miroase puternic a Marguerita. Probabil niciodata. Samponul vegan Big e deja o legenda si e greu de gasit ceva care sa nu fi fost spus de clientii nostri. Se stie ca e nemaipomenit in cazul parului fin (confera volum), dar si in cazul parului deteriorat de apa din piscina, de soare, de permanent, de vopsit intensiv si de orice altceva poti sa mai enumeri. Pentru toate acestea sunt de aplaudat sarea de mare si algele, uleiul de cocos organic, extractul de iris si de vanilie. Daca vrei stralucire si vitalitate, un par viu si usor de aranjat, mergi pe mana lui Big.
    Ingredientele de pe site-ul Lush Romania sunt:



Ingrediente:
Sare de mare coarse, Sodium Lauret Sulfat, Lamaie - Infuzie fresh din lamaie organice, Apa de mare proaspata, Alge marine dintate - Infuzie, Metil - Ioni de metil, Cocamide, DEA, Lauril betaina, Lamai - Suc proaspat din lamai organice, Nuca de cocos - Ulei de nuca de cocos extra virgin, Neroli - ulei Mandarine - ulei de mandarine, Vanilie - Esenta, Portocale - Esenta din flori, Limonen, Parfum 


Părerea mea:   Pentru părul meu cu fir subţire, fin, drept, nu se potriveşte deloc. Nu e deloc mai mătăsos sau mai strălucitor din contră e foarte uscat indiferent de balsam sau mască folosesc, plus că nu pot pune balsam la rădăcini. 
     E adevărat că aduce un uşor volum, după cum spune şi numele Big dar datorită sucului de lămâie şi probabil al sării îl face un şampon mult prea agresiv pentru părul meu. Cred că e indicat pesoanelor care folosesc foarte mult produse de styling sau celor cu părul extrem de gras.
    Ştiu că este unul dintre cele mai apreciate produse Lush, nu doar la noi dar şi în străinătate deci trebuie să funcţioneze la anumite tipuri de păr, dar nu la al meu. La preţul de 75 lei pentru 330 g este un şampon destul de scump, deci e cam o investiţie şi e bine să fii informată înaine de al cumpăra.
   Acum pentru al consuma îl combin cu un şampon 2 in 1 foarte hrănitor şi care ar fi prea gras de unul singur, şi aşa îl fac să funcţioneze....
   Voi l-aţ încercat? Ce părere aveţi?




2 comentarii: