luni, 23 decembrie 2013

Produse terminate în decembrie

    Deşi nu e încă finalul lunii m-am gândit să fac această postare..nu de alta dar vin Sărbătorile şi nu ştiu cât timp voi avea pentru blog... cu atâtea vizite la activ..
    Nu am terminat multe produse..aşa la nivel mediu..parcă mai multe machiaje ca niciodată..
    Prima dată mi s-a termiant loţiunea antivergeturi de la Elmiplant, o folosesc preventiv şi deci nu ştiu cât de eficientă e. I-am făcut repede poză ca să pot tăia tubul în lung şi-n lat..să scot şi utima picătură.


     Apoi clasicul deodorant şi şampon. La şampon suntem doi..aşa că merge repede.. dar să ştiţi că pe acesta deşi e pentru bărbaţi l-am folosit mai mult eu că lui nu îi place mirosul, miroase a ceai de mentă... mie îmi place...  Toate şampoanele Clear îmi plac.. acesta e al treilea fel pe care îl încerc după cel pentru scalp sensibil, cel pentru volum (pe care l-am avut de 2 ori)..acum am trecut iar la cel pentru scalp sensibil..


La capitolul Machiaje.. am terminat:
- rimelul de la Rimmel - Scandal eye, mi-a plăcut tare după perioada de uscare de o lună..acum a dat semne că e complet uscat...dar tot m-a ţinut vreo 3-4 luni... review aici
- primerul de la Elf.. la numai 9 lei e super bun....mi-am luat 2
- un fard de la Yves Richer..s-a crăpat tot..oricum era vechi
- iluminator de la Avon, nu am fost extrem de încântată de el dar e ok
- tuşul de ochi de la Elf..din păcate la reduceri nu era în stoc şi nu l-am putut cumpăra
- un tratament de unghi de la Avon, e vechi şi el...
- un cleştişor de gene..nu cred că are marcă.. nu am cauciuc de înlocuit şi cum am unul de la Revlon acum şi mi-am luat şi altul nou de la Elf, ar fi cazul să îl arunc.
  Am uitat să fac poză la Bioderma -apă micelară..s-a terminat sticla de 500 ml (cred că o am de 6 luni.)..dar am găsit-o la oferă 1+1 gratis de 250 ml...  Tot pe terminate cred că e şi fixativul meu de la Taft.. suna a gol când îl scutur..aşa că m-am aprovizionat cu altul..

      Din secţiunea produse exprirate sau de aruncat... m-am tot uitat la seltăraşul meu şi fiind final de an m-am hotărânt să mai arunc din produsele care au peste 2 ani şi sunt sub formă de cremă (că din căte ştiu eu cele pudră durează mult mai mult).
- un iluminator de la Elf sub formă de tubuleţ... nu mai poate fi folosit că a început să se seapare
- un fard cremă tot Elf..dar în care am mai topit un creion de ochi maro..şi aşa a fost un pic mai pigmentat.
- din duo blush&bronzer StLucia, blushul l-am terminat de ceva vreme..acum mă chinui să folosesc bronzerul (zilnic) dar dacă nu îl termin până în 31 îl pun peste perluţele de la Avon să nu îmi încarc selarul cu ambalaje aproape goale.. plus că am recumpărat acest produs.
- Paleta iluminatoare, tot ELF, toată luna am folosit-o..îi mai dau şi ei timp până prin 31..şi gata o arunc..că e veche.. peste 2 ani... Aş putea să o mai folosesc câteva luni.. dar aşa îmi neglijez alte produse..şi o să ajung să constant că expiră şi alea....

      Nu e uşor să renunţi la produse..am câteva la fel de vechi de care nu mă îndur să le arunc..dar nici să le dau nu pot ..că na.sunt vechi...le-am stâns într-un colţişor ..şi o să vi le arat în altă postare.
    Şi deşi accesoriile sau hainele nu intră la produse terminate.. facem o exepţie şi vă arat. Pentru că luna asta mi-am luat o geantă nou..după cum aţi văzut în postarea cu cumparaturile-lunii-decembrie... mi-am zis că trebuie să arunc una mai veche... Aş avea două candidate.. Cea neagră sigur se aruncă... poate şi cea maro..(deşi arată că e uzată şi are o mică pată, imitaţia din piele e foarte moale şi încă îmi place modelul)


Voi v-aţi făcut curat prin machiaje, pentru noul an? Aveţi de aruncat?
                                                                   xx, Cosmina

4 comentarii:

  1. Si eu ar trebui sa arunc multe chestii dar mai aman putin "operatiunea",parca nu prea ma indur. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi eu am cateva de care nu ma indur sa le arunc.. acum macar le-am separat..

      Ștergere
  2. Luna asta arunc cate n-am aruncat tot anul, cred :D

    RăspundețiȘtergere