vineri, 23 noiembrie 2012

Rochii de seară semnate Gabriella Olar

  Acum când magazinele au început să decoreze, când Sărbătorile încep să bată la uşă, deşi mai este o lună până la Crăciun ne gândim deja la petrecerea de Crăciun şi  la cea de Revelion. Probabil primul lucru la care tresărim este veşnica întrebare "Cu ce mă îmbrac?" Dacă vrei să surpinzi prin apariţia ta, să fi tu prinţesa balului, să fi sigură că nimeni nu mai are o ţinută asemănătoare dar totuşi să nu spargi puşculiţa că îţi mai trebuie şi pentru vacanţă şi cadouri trebuie să te orientezi spre un designer autohton, plin de imaginaţie dar care să fie cunoscut pe plan local. Pentru orădence răspunsul la această întrebare este cu siguranţă Gabriella Olar.
   Gabriella Olar creează de mult timp, şi crează foarte bine. Colecţiile ei au putut fi admirate la nenumărate evenimente din Oradea ceea ce i-a adus renumele bine meritat de care se bucură. Colecţiile purtând nume ca G.O., Urban Diva, s-au bucurat de mult succes. Nu trebuie să mă credeţi pe cuvânt se poate vedea după pozele de pe facebook http://www.facebook.com/gabriella.olar/photos unde se văd evenimentele, creaţiile, vedetele care le-au purtat, cum ar fi cântăreaţa Ana Maria. Tot acolo puteţi participa la concursul prin care puţeţi câştiga o rochie semnată Gabriella Olar. 
   Sunt mai mult decât îndrăgostită de creaţiile Gabriellei. Mi se par superbe, originale şi fără concurenţă atât ca design cât şi ca materiale folosite. Abia aştept ca popularitatea ei să crească să o pot vedea la televizor iar creaţiile ei să fie purtate de cât mai multă lume. Toate acestea pentru că aceste creaţii merită mult mai multă atenţie.

 
Preferata mea !!!!!!!!
 
Pentru mai multe detalii aveţi contactele de mai jos. Abia aştept colecţia de Sărbători şi poate de ce nu o colecţie care să se numească O:M:G: (ha-ha-ha!)




Un comentariu: