miercuri, 19 octombrie 2011

Moda pentu bărbaţi- toamna 2011

 Dacă este un lucru pe care nu prea îl înţeleg este moda pentru bărbaţi. Ştiu că e o întreagă industrie, că trebuie să apară tendinţe şi aici pentru a putea vinde cât mai mult...dar de multe ori prezentarile mi se par prea exagerate. Adică dacă bărbaţii ar şi ţine cont de aceste tendinţe şi-ar cam pierde din farmec..... Asta e părerea mea!
    În umila mea părere cred că simplitatea e cea mai bună şi masculină în acelaşi timp. Adică o pereche de jeans cu pantofi sau pantofi sport, un tricou (orice culoare) şi pentru sezonul rece o geacă. Condiţia e să vină bine, adică nici prea strâmte, mici prea largi. Pentru ocazii speciale sau pentru cei cu serviciu mai pretenţios ar fii clasicul costum negru, sau gri cum e tendinţa acum, cu o cămaşa (iar orice culoare..) şi cravată!
   Să exemplific prin imagine:
   Versiunea doi înlocuieşte clasici jeans cu pantaloni cred că de catifea..... mai eleganţi, dar nu foarte....
   Acum dacă vorbim de tendinţe, e adevărat că ele se pot adapta, pentru a nu arăta aşa sofisticat (şi acest cuvânt nu e un compliment, zic eu, când vine vorba de modă masculină). La accesorii ochelari de soare şi/sau o eşarfă colorat, mai un ceas, şi atât.
   În tendinţe avem:
Tonurile de gri
Jachete şi paltoane cu inspiraţie militară
Pulovere tricotate
Materiale luxoase: catifea, blană,, caşmir, piele,
Tonuri neutre, cu o pată de culoare

2 comentarii:

  1. Mersi de sfaturi. Trebuie sa recunosc ca tipul din a doua poza e imbracat chiar cool, nice. Simplu, dar de efect. Deci less means more in ceea ce priveste moda masculina? Hmm, interesant :)

    RăspundețiȘtergere