luni, 1 decembrie 2014

Cumpărăturile lui octombrie şi noiembrie, plus Black Friday

       Acesta este cel mai mare Haul pe care cred că l-am făcut.. deoarece are 2 luni de produse cumpărate plus celor două săptămâni de Black Friday.Şi anul trecut mi-am luat ceva lucruri de Black Friday dar nici anul acesta nu m-am putut abţine (poţi vedea ce cumpărături am făcut anul trecut aici
    Octombrie a început bine.. şi foarte cumpătat. Un şampon, două geluri de duş şi o nouă cremă celulitică. (care sunt deja terminate)
   
 Apoi pe parcursul lunii noiembrie au tot venit mici cumpărături... gen apa micelară de la Garnier, că mi se terminase, un nou gel de duş apărut prin Carrfour. Mi-am mai luat şi un nou fond de ten de la Rimmel -Match Perfection şi o nouă cremă de remodelare de la Nivea. (am avut poză cu cele din urmă dar am pierdut-o..şi cum crema deja e terminată nu mai are rost să le mai pozez).


        Şi apoi a început catastrofa de Black Friday.. zic catastrofă că deşi nu am vrut - nu m-am abţinut şi am cheltuit cam mult.. (şi unde mai pui că mai erau chesti pe care le-am vrut dar am renunţat în ultimul moment).
      Prima comandă, ca şi anul trecut, a fost la Yankee Land unde mi-am luat lumânări pentru un an întreg la 50% reducere... am luat 5 medii şi una mică.. două de Crăciun şi iarnă  Christmas Cookie şi Cramberry Ice, două pentru tot anul gen Baby Powder şi Lake Sunset şi  una pentru primăvară Garden Hideaway

 A doua comandă a fost de la organicbaby,  am comandat Cereale fără zahăr, îndulcitor de ştevie şi pentru bebe am luat două geluri de duş, o loţiune şi un gel de dinţi
Şi ca să pun capac după Black Fridaz am intrat în Sensiblu, cel care are produse L'occitane ( în Oradea e doar unul) şi mi-am luat la reducere o cremă şi un mini gel de duş.. (dn ală foarte apreciat de migdale că şi aşa a fost 31 de lei). La începutul lui 2014 pe wish list aveam produse L'occitane şi produse The Body Shop, mi-am începlinit astfel o dorinţă.


În aceiaşi zi am fost şi prin H&M şi mi-am luat un pulover la 6o de lei


Concluzie: după astfel de cheltuieli şi cu buzunarul gol, am hotărânt ca decembrie să fie NO BUY Decembrie. Adică nu mai am voie să iau nimic, excepţie e dacă se termină şamponul .. atât... Am voie să iau cadouri celor dragi astfel să simt că fac şi eu shopping..dar mie nu am voie să îmi iau nimic. Sper să reuşesc... Va fi greu că acum apar tot felul de seturi la preţuri foarte bune.. dar sper să le mai găsesc şi în ianuarie dacă chiar îmi ia ceva ochii. Ar trebui să mai fac astfel de exerciţii... Peste o lună am să vă spun dacă am reuşit sau nu.. iar dacă calc strâmb am să vă arat ce anume m-a corupt. Uraţi-mi succes!
                                                                                     xx, Cosmina
P.S.  La mulţi ani România, că azi e 1 Decembrie!!


4 comentarii:

  1. ce de bunatati, sunt curioasa de crema de la elmiplant daca are ceva efecte, poate ne povestesti mai multe despre ea

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/2014/11/giveway-de-mos-nicolae.html

    RăspundețiȘtergere
  2. eu fiecare luna zic ca e no buy, dar de fiecare data mi se lipeste ceva de mana :)) sa faci un review la geulul de la Hammam, l-am vazut si eu astazi prin magazin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. urmeaza review la gelul de dus dupa ce il testez bine, acum am tot folosit altul sa il termin si abia acum ma apuc de cel de la Hammam

      Ștergere