luni, 4 noiembrie 2013

Paleta perfectă Tag

   Dacă este un tag pentru mine, cu siguranţă este acesta.. Din toate produsele de machiaj sunt cel mai atrasă de palete, deaceea am şi aşa de multe.... Aşa că nu puteam trece peste acest TAG aşa de uşor, chiar dacă nu eram pregătită pentru el...  Are 8 întrebări dar eu mai adaug două....

PERFECT PALETTE TAG:
1. Best Packaging - Cel mai bun ambalaj
Urban Decay Mariposa - îmi place deoarece are cutiuţa de metal şi un fluturaş imprimat pe ambele părţi ale capacului ... E şi drăguţă şi rezistentă.

2. Best Color Payoff - Cele mai bune culori
Urban Decay vs Sleek - ca ambele firme au palete minunate şi culorile sunt execepţionale: pigmentate, nu lasă reziduri, adică nu sunt prăfuite, rezistă foarte bine...

3. Most Versatile
Cred că e Urban Decay Book of Shadows vol III deoarece are şi culori neutre dar şi albastru, verde, mov...Poţi crea orice look.(în imagine jos)


4. Best for Traveling - Cea mai potrivită pentru călători
Oricare din paletele Sleek - deoarece au oglinda mare, culorile sunt pigmentate, nu sunt prăfuite..sunt subţiri şi nu ocupă loc mult, dar şi micile mele paletuţe Revlon (pentru un weekend sau un bagaj foarte light). În imaginea de sus am Sleek Original şi Oh So special. Dacă ar fi să aleg doar una aş alege Oh so special deoarece are 3 culori mate şi neutre numai bune pentru blending sau singure pt un natural eye.




5. Biggest Regret - Regret că am cumpărat paleta...
Pupa - a fost scumpă şi are doar 6 farduri .... culorile cremoase nu sunt aplicabile... nu se merită!







6. Best Color Names - Cele mai frumoase nume de farduri
Nu ştiu sincer... cele de la UD au nume interesante..dar aceasta nu e un factor de decizie..

7. Least Used - Cea mai puţin utilizată
Avon - culorile se aplică greu..trebuie să tot insişti...mai ales movul închis.. swatch-ul lui e după 3 aplicări.... şi la violetul deschis.




8. Most Used, Most Loved, Desert Island - Cea mai utilizată, Cea mai iubită şi cea pe care ai lua-o pe o insulă pustie
1 utilizată la maximum e  Too Faced Naked Eye, că e una dintre cele mai vechi, pe lângă cea de la Pupa Poze e mai veche, I hit pan la 4 culori, ceea ce e spune ceva....


2. cea mai iubita acum e Naked1

3. Pe o insulă pustie.. deşi nu aş lua tocmai farduri în detrimentul unui cuţit bun... dar fie.. e una din Naked probabil.2 ....  nu de alta dar să o folosesc dacă tot am dat o căruţă de bani pe ea! Are culori frumoase, naturale, de zi dar şi e seară.


Mai adaug eu două întrebări:
9. Pe Wishlist ce ar mai fi ...
(dar nu îi spun nici lui Moş Crăciun)
O paletă mare de la Nyx - Box of smokey look

10. Un vis imposibil...
Lorac Pro
 Mi-ar face plăcere să va citesc postările voastre cu acest Tag..dar dacă nu aveţi blog, sau poate nu aveţi destule palete de farduri, spuneţi-mi care e paleta voastră preferată sau ce aveţi pe wishlist.
                                                                                   xx, Cosmina


10 comentarii:

  1. Un "tag" pe sufletul meu...:))...Chiar am sa lucrez la el si sa scriu si eu un articol.Referitor la "Lorac" si eu o am pe lista de dorinte.Am vazut-o pentru cateva luni pe un site de specialitate,dar pana m-am luminat eu ce cool este...a disparut.Daca reapare,vreau sa o cumpar si atunci te anunt,daca si tu o vrei.Multumesc pt articol!!! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe ce site ai vazut-o? Nu că acum mi-as permite-o..sau că aş avea nevoie de încă o paleta... Astept articolul tau!

      Ștergere
  2. am un wishlist maaaaaaaaaare :)) Incep de incetul cu incetul sa mi le iau pe toate :))
    insa totul e in zadar oricum,mereu va fi ceva nou care sa ve-au sa-mi cumpar :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da..asa e! dar pentru un moment..acela cand cumperi produsul dorit de mult timp..e ca o victorie.... si apoi o luna te uiti la el ca la soare.. si il tot swatchuiesti... Nu toate dorintele sunt facute pentru a fi indeplinite, doar cateva..dar e deajuns...

      Ștergere
  3. cred ca intr-un final am ajuns la concluzia ca nu mai vreau farduri, sau cel putin nu mai vreau palete. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. cred ca am cam toate nuantele pe care chiar le-as purta, si in plus vreau sa vad si eu cum e senzatia de a termina un fard, hit the pan, sa-i vad "fundul" stralucind :))

      Ștergere
    2. De fiecare data cand am ajuns sa vad cutia fardului..a fost asa o surpriză... de bucuri...ca luceste si ai o satisfactie mare dar parca esti si trista un pic ca de cele mai multe ori culoare la care u hit pan e una din preferate! (filozofia hiting pan! hahaha)

      Ștergere
  5. Mi-a placut tare mult tagul, unul dintre cele mai dragute din ultima vreme :)

    RăspundețiȘtergere