luni, 18 noiembrie 2013

Listă de dorinţe cu o dilemă şi o rugăminte....

           Acesta este wishlistul meu..pe care nici nu credeam că îl am... Da, ştiu...nu am nevoie de nimic, să fim serioşi..am o colecţie de machiaje... destul de mare.. şi deşi la palete de farduri stau cel mai bine, tot ele mă tentează cel mai tare... Am crezut că obsesia mea s-a mai diminuat.. la un moment dat chiar am crezut că a dispărut.. dar uite cum te loveşte când nu te aştepţi.
      Dar pentru că eu îmi achizitionez singură machiajele, chiar dacă e de Sărbători (că nimeni nu se încumetă să îmi ia ceva machiaje ştiind câte am!) vine şi dilema mea...
    VARIANTA 1.... Am fost de curând în Cluj unde am dat de Marionnaud, unde m-am îndrăgostit de produsele The balm.. Şi pentru că mai merg şi în decembrie mă bate gândul să îmi iau paleta Balm Jovi care e cam 110 lei şi un blush care e 53 lei (parcă) Paletă mă tentează deoarece are şi farduri de ochi şi iluminator, un mic blush şi 2 glossuri. Dar.....
     VARIANTA 2  Un alt tip de paletă care le conţine pe toate e de la Urban Decay Anarchy Face Palette. Are farduri, 2 blushuri, un iluminator, creion de ochi şi gloss. Costă 190 lei.
  Ambele variante sunt de la firme foarte bine cotate.. ca preţ aş ieşi tot pe acolo...  că la cea de la the Balm adaug un blush full size.. Sunt curioasă de produsele The Balm ..dar şi paleta UD mă tentează deoarece nu am încercat de la ei nici un blush şi nici un produs de buze....
   Să vă arat poze acum..luate de pe net

 



     Acum vine rugămintea:  Aş dori să aud şi părerea vostră..Care variantă să o aleg? Voi ce aţi alege? . Dacă aţi ajuns pe această pagină sunt convinsă că sunteţi interesată de machiaje, frumuseţe... şi chiar nu am cu cine să mă consult.... Sunt cea mai bolnavă din câte ştiu... şi nici foarte social activă nu sunt...  Chiar dacă scrieţi doar varianta..sau dacă puteţi detalia ce de aţi alege una în favoarea celeilalte.. Vă mulţuumesc!
    Comic ar fi să mă hotărăsc într-un târziu şi să  nu fie în stoc...Asta ar fi tragic....În cel mai rău caz revin la cea de la NYX ...de care am zis în postarea cu Paleta perfectă... Se pare că obsesia/pasiunea/ pentru palee nu păleşte..
     Pe lângă acestea pe wishlist mai am şi ceva pensule Real Techniques, vreo 3 sau 4.... plus buretele care sper să apară şi la noi .... un  primer de la NYX,  nu mai zic de trio-ul de blushuri de Sleek în Lace, care e pe listă de mai bine de un an,  sau de ceva produse de buze Nyx..
     Cam multe chesti s-au adunat... Voi ce aveţi pe wishlist?
                                                                       xx, Cosmina

2 comentarii: