marți, 26 noiembrie 2013

Cumpărăturile lunii noiembrie..(Big, big..haul)

   Unele luni sunt mai bune..unele nu aşa de bune.. Luna asta nu a fost una aşa de bună...adică nu prea m-am abţinut de la nimic... am cheltuit mult peste bugetul alocat...
     Iniţial au actalizat stocul de unturi de corp de la Victoria Secret pe cosmetic-style.. şi cum ştiam că trec repede m-am repezit să îmi iau..nu unul sau două.. ci trei...review aici Că era pe terminate şi untul de corp şi loţiunea foarte hrănitoare anti-vergeturi... după cum aţi văzut la produse terminate luna asta.aici Asta a fost chiar la finaulul lunii octombrie, comada a venit la început de noiembrie.
   Apoi am făcut comanda lunară de la Avon... Cum mi-a plăcut gelul de duş Winter Cocoon foarte tare, review aici acum mi-am luat variata uriaşă de 500 ml.... Mi-am luat şi setul de săpun lichid şi gel de duş cu miros de Crăciun... doar pentru că arată bine în baie... adică e ca un decor pentru baie... plus că e util.. Gelul de duş nu e preferatul meu deoarece nu e hrănitor..şi poate usca pielea..dar din când în când merge.... Am mai pus şi doi magneţi de frigider cu moşul şi omul de zăpadă...cu foicele (scriu pe frigider ce am de cumpărat) şi o nouă BB cream, cea de din gama Anew.

 Pâna aici au fost comenzile de costuri obişnuite. La acestea se mai adună câteva chesti de prin supermarkert gen săpun, loţiune antivergeturi, acum o încerc pe cea de la Emiplant că e ieftină,.cam 15 lei, deşi cea de la Palemrs mi-a plăcut tare, plus o spumă de ras, că mi se terminase.

 Apoi a venit fatidica zi de 22 noiembrie BLACK FRIDAY..(am vrut să fac un post separat dar pentru că curierii au şi sosit...le-am combinat că doar e tot pe noiembrie...la final de tot). Şi dacă anii trecuţi nu am comandat nimic (motiv pentru care până în 22 mi-am luat alte chesti)..că ori nu erau reduceri la ce vroiam eu.... ori nu vroiam nimic..acum m-am autointitlat Propriul meu Moş Crăciun...Şi mi-am cumpărat cadourile mult vistate... Direct de pe wishlist... pentru că era reducere de 23% mi-am luat paleta de la Urban Decay  Anarchy Face (nu mai ştiu cum îi zice) şi tot de pe cosmetic-style mi-am luat un set de spray-uri de corp Victoria Secret...  Apoi tot din cauza reducerilor mari mi-am luat de pe Yankee Land... 2 lumânări Yankee Candle, una medie şi una mare... E prima dată când comand de pe site-ul lor.din cauză că au transportul foarte scump..(22 lei) prefer să le iau de la Mobexpert..dar acum m-au atras ofertele..





Nu erau în plan că îmi luasem deja  lumânări Glade ediţia specială şi mai ieftină de Crăciun (doar 11 lei) plus că vroiam tot de pe wishlist pensulele Real Tehniques..dar până dimineaţa, când am intrat eu pe site..nu mai erau în stoc, aşa că în lic de pensule m-am ales cu lumânări... scumpe... Sper ca cea mare să mă ţină o viaţă!


Mai adaug că pătura din decor, cu motiv de Crăciun e tot luată acum...m-am îndrăgostit de ea la Metro..la început de noiembrie.(abia am putut să dorm de dorul ei până am luat-o) dar încă mai sper să mi-o deconteze mama...pe post de Moş...Are o faţă de blăniţă şi una la fel de moale cu fulgi şi reni...
    NU ştiu dacă e de vină spiritul Sărbătorilor...dar cu siguranţă pot spune că la mine a venit moşul luna asta. Chiar dacă îl mai simt încă la buzunar.... în luna decembrie sper să mă răsfăţ cu toate aceste cadouri şi să nu cumpăr decât lucruri care  chiar s-au terminat.... Pe moşu nici nu îl mai aştept... Aştept doar bradul, zăpada şi colindele...
     Voi ce v-aţi luat de Black Friday ???
                                                                                xx, Cosmina

6 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Numai bune pentru sezonul rece... chiar ajuta sa nu am mainile uscate daca de fiecare data ma spal cu el!

      Ștergere
  2. Vaaaii cate bunatati ti-ai luat si cat te invidiez!! :)) Eu de vreo cateva luni nu prea mi-am luat multe lucruri,astept sa treaca nebunia asta cu Craciunul si o sa dau iama in cumparaturi la reducerile de iarna.Mi-e tare greu sa ma abtin,dar rezist eroic. :))
    As vrea si eu lumanarele de la Yankee Candle,de la Glade am cateva.Si paletuta UD e tentanta..si unturile de corp Victoria's Secret..si...toateeee celelalte. :D
    Sa le folosesti cu mare placere,ai avut un Mos bogat. :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu te invidiez ca poti sa te abti.., eu nu reusesc..pana nu raman leftera..ca apoi nu mai am de ales... ca acum... (astept salarul pe decembrie ca sa iau si eu ceva cadouri celor dragi...). Iti doresc si tine un mos bogat... dar al tau sa nu fie din propriul buzunar!

      Ștergere
  3. eu nu mi-am luat nimic de black friday :D daca-i project pan, project pan sa fie :))

    Sa le folosesti pe toate cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta da putere de abtinere... eu si leftera fiind ma gandesc la ce comenzi mai puteam face!..(sau voi face la salarul viitor)

      Ștergere