marți, 2 aprilie 2013

Cumpărăturile lunii martie

sau altfel spus HAUL, in lumea din blogosferă.
     Luna martie a debutat cu mica depresie legată de paletele Naked, care au fost în stoc când nu aveam nici un ban şi apoi pe când mi-a intrat salariul stocul a fost epuizat...ca să nu mai spun că vreau să îmi iau paleta Naked de vreo doi ani..... Drept urmare mi-am învins frustrările prin alte cumpărături de beauty mai mult sau mai puţin necesare....
    Am continuat cele două obsesii pentru Urban Decay şi pentru Victoria Secret luându-mi setul de creioane 24/7 şi două loţiuni de corp că nu m-am putut hotărî pe care o vreau mai mult.



Setul conţine 5 creioane pentru ochi 24/7 Travel Size, adică nu sunt aşa de mari,(11 cm cu tot cu capac închis) de la Urban Decay - varianta Naked

Nuante:
  • Zero - cel negru pe care îl am şi din paleta Book of shadow vol III
  • Demolition - maro închis
  • Bourbon - un maro roşcat cu reflexe aurii
  • Underground - un maro  cu reflexe aurii
  • Stray Dog - un gri cu maro
Creioanele rezistă foarte bine şi pe linia internă a ochilor şi sunt forte pigmentate, deşi contă 120 lei preţul pe creion nu este aşa de mare, motiv pentru care am hotărât să le iau (de pe cosmetic style).


      De la VS mi-am luat două loţiuni de corp după de m-am îndrăgostit de unturile lor de corp am zis că dacă vine căldura loţiunile sunt mai potrivie. Mi-am luat Pure Seduction şi Love Spell. Primul îmi place mult mai mult, ambele sunt mirosuri floral-fructate dar Love Spell e mult mai fructat, oricum miros excelent, se întind bine pe piele, nu lasă urme grase şi mirosul se păstrează foarte mult timp pe piele. A fost 40 lei bucata, de pe acelaşi site.
    În aceiaşi comandă mi-am luat Face Form de la Sleek, ce conţine o pudră de contur, un highlighter şi un blush coral, nuanţa e Light. Sunt super încântantă de el.




      Pe lângă această comandă mi-am mai luat din DM o spumă de ras şi două geluri de duş.


         Gelul de duş exfoliant de la Adidas a fost 9 lei, dar particulele exfoliante sut foarte mici şi destul de fine, deci nu e aşa de exfoliant dar pentru utilizare zilnică e foarte bun, păcat că nu are nici un miros (am pus un pic dintr-un gel de duş Lush în el, pentru a-l parfuma un pic). Spuma de ras de la Balea am luat-o pentru că eram deja la al treilea magazin în care nu am găsit spuma de la Gillette varianta pentru piele uscată, preferata mea, şi altă variantă nu cred că îţi merită preţul. Aşa am luat-o pe aceasta la preţul de 8-9 lei, parcă, dar îmi place foarte mult, deşi am ami avut alte două variante tot de la Balea, aceasta e de departe cea mai bună.
 Gelul de duş Dove visible care era pe lista mea de mult pentru că auzisem că e cel mai hrănitor gel de duş, şi chiar e! Are consistenţa unei creme foarte groase, e foarte hrănitor, nu are miros dar îmi place foarte mult, e ideal pentru piele uscată sau cu tendinţe de uscare.A fost 11 lei
   Nici luna aceasta nu am reuşit să mă abţin să nu pun o comandă Avon, again......Eram în căutare de cremă de faţă şi am văzut oferta din gama Plant Spa, cremă de faţa şi cremă de ochi, cu extract de caviar, la 25 lei. Plus încă o cremă la 8 lei (că sunt înebunită după promoţii). Apoi am fost mereu curioasă de creionul de ochi SuperShock, şi e adevărat e super tare, extrem de negru şi foarte rezistent la 12 lei. Mi-am mai luat un creion de sprâncene şi un tuş de ochi tip creion cu vârf subţire, ambele tot cu 12 lei.

De la stânga la dreapta, creionul de sprâncene în Dark Brown, creionul SuperShock în Black şi creionul tuş.


    Acum că le văd pe toate adunate îmi dau seama că am luat cam multe într-o lună, nu e de mirare că sunt lefteră..... Creme de faţă cred că nu îmi mai iau cel puţin 6 luni iar creioane de ochi cel puţin un an. Gelurile de duş mă ţin cam două luni că sunt două....
   Voi ce v-aţi mai luat ?????





2 comentarii:

  1. Mi-a placut finalul articolului :)) eu nimic nu am mai luat ca abia am luat banii si nu vreau sa fac ca in celelalte lunii sa ii termin pe toti la inceput :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum se vede pe mine ma tin banii o saptamana si dupa ...sufar ca un caine!

      Ștergere