marți, 1 octombrie 2013

Achiziţi de toamnă

    Deşi este un blog predominat de beauty, mai postez din când în când şi părţi de fashion.... În august am tot vrut să fac un post cu ce mi-am cumpărat..dar l-am tot amânat şi s-a făcut toamnă şi rochiţele nu mai erau de purtat..etc... Acum însă vreau să vă arat ce mi-am achiziţionat pentru noul sezon... Nu multe...

   Scuze pentru lumina nepotrivită din poză..dar sper să va faceţi o idee... (nu bătea deloc soarele..dar toate au ieşit la fel.)
   O cămaşă în carouri, cu mânecă lungă din Orasy. Am una cu mânecă scurtă pe care am purtat-o la nebunie, chiar şi în sezonul rece cu o helancă pe dedesupt. Aceasta m-a atras că are nuanţe de albastru şi verde..combinate cu alb... Mi s-a părut o combinaţie foarte bumosaă de culori.
  Confesiune: Eu n-am fost adepta colanţilor niciodată. Deşi le-am înţeles utilitatea şi comoditatea, am fost mult prea oripilată (altfel spus dezgustată) de fetele care poartă colanţii pe post de pantaloni alături de bluze scurte..care nu le acoperă fundul... Am vrut să fac şi o mini campanie pe blog "Colanţii sunt ca ciorapii nu ca pantalonii"  sau " La colanţi se poartă bluze/pulovere lungi".
    Acum că m-am confesat pot să vă povestesc că mi-am luat două perechi de colanţi (plus cea luată in august fac trei acum). Cea tip imitaţie de piele a fost aşa un moft, că nu cred că sunt aventuroasă să o port, plus că este foarte subţire şi s-a făcut foarte rece (bine că a fost ieftină, parcă 30 lei dintr-un magazinuţ)
. Perechea neagră este însă foarte, foarte groasă, defapt este primul colant care parcă se înrudeşte mai mult cu o pereche ce pantaloni decât cu una de ciorapi groşi. A fost foarte scumpă pentru o pereche de colanţi, 99 lei, asta pentru că e din Zara, dar deja i-am purtat de nenumărate ori (cu cămăşi foarte lungi, bineînţeles!).
    Mi-am luat şi o pereche de botine, din Deichmann. Mă mir că m-am limitat numai la una, că erau multe modele foarte drăguţe. Am am vrut şi una mai înaltă tip bocanc, dar nu aveau numărul meu.
    Acestea sunt noutăţile în garderoba mea..
                                                                xx, Cosmina

4 comentarii:

  1. arata bine cumparaturile tale
    te invit la concurs pe blogul meu unde poti castiga produse nail art

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/2013/10/concurs.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu te sustin in totalitate daca demarezi campania! M-am saturat sa vad pe strada funduri semi-goale indesate in colanti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi...Daca suntem doua avem sanse mai mari..poate ne aude si cine trebuie.

      Ștergere