luni, 23 septembrie 2013

Ador ambalajele

   Da! Aceasta postare este o mărturisire şi trec peste ruşine şi vă spun tot! Ador ambalajele! Şii nu mă refer aici doar la cele frumos colrate sau care îţi atrag privirea încă din magazin..nuu...adică..nu doar alea... Mă refer la sticle şi sticluţe, recipiente...borcănaşe... cutiuţe... etc. Dar pentru că veni toamna şi mă mai apuc de câte o curăţenie prin vre-un colţ uitat de aparament..am dat de colţul meu cu pricina... colţul cu ambalaje...cuti goale...De ce le ţin? Bună întrebare! Mă tot gândesc că sunt folositoare... că dacă vreau să îmi fac un toner natural..am nevoie de o sticluţă cu spriţ... din ăla; că dacă îmi fac o mască de faţă (ceea ce foarte rar se mai întâmplă) şi rămâne din ea să am un borcănaş de sticlă să o pun în frigider pentru o zi sau două. Chiar şi ambalajul de săpun lichid văd că am păstrat probabil cu acelaşi gând...dacă cumpăr rezervă de săpun şi se strică pompiţa...
    Apoi vine categoria miniaturilor de sticluţe..pe care le găsesc adorabile..şi vin mereu cu scuza că sunt bune dacă mergi unde...să ai unde să îţi pui un pic de şampon sau gel de duş....deşi să fim realişti mereu am mers cu întreaga sticlă de şampon după mine pe la munte ..sau cu tot gelul de duş..aşa că.. nu prea mai ţine zicala asta.
   Se mai adaugă apoi cutiuţele de plastic care într-adevăr sunt bune pentru organizat machiajele(gen farduri mono sau creione mici etc.) dar nu am nevoie de aşa de multe. Şi uite cum se tot adună adună.... Să nu vă povestesc că prin adolescenţă colecţionam sticle de parfum ..numai cele pe care le folosisem eu sau sora mea...  Şi acum îmi vine greu la unele sticluţe să le arunc... mi se par mici bibelouri.

GATA! Nu chiar... M-am decis să arunc din ele... nu am dat cu toate...că totuşi un spriţ din ăla...şi un borcănaş sunt bine venite.(cele rămase nu au intrat în poză,...acestea din poză au zburat)... dar restul de lucruri si lucruşoare...pentru eventualităţiau trebuit să plece.


   Acum că v-am povestit promit să mă îndrept... dau vina pe mama că şi ea are tendinţa să păstreze tot felul de cutiuţe.... şi sper să găsesc înţelegere...
                                                                        xx, Cosmina

2 comentarii:

  1. Asa simteam si eu inainte nevoia de a le aduna pe toate. Acum, dupa ce le pozez la Empties, le asteapta punga de gunoi.

    RăspundețiȘtergere