vineri, 10 mai 2013

Dizolvant de unghii la cutie

   De mult vroiam să vorbesc despre acest produs.... de prin iarnă. Atunci am plecat să caut cutiuţa de la Bourjois cu dizolvant de unghii, am găsit-o în Douglas cu vreo 40 de lei şi nu m-am îndurat... Mergând însă în Carrffour am găsit ceva asemănător..doar că este o cutiuţă mult mai mică dar şi preţul e de aprox. 5 lei.

Se găseşte în mai multe variante, varianta mea, cea cu capac verde deschis ajută şi la întărirea unghiilor. Mai este unul care are ceva ulei , plus altele despre care nu mai ştiu ce conţin.
   Înăuntrul cutiuţei se află un burete înmuiat în dizolvant, pui degetul în burete şi freci câteva secunde... Îndepărtează bine lacul, dar mai problematic e cel cu sclipici....ca deobicei...

    Al meu s-a albăstrit de la o ojă albastru închis, se pare că pimentul a fost foarte puternic...normal e alb. Mă gândeam că fiind aşa de ieftin se va usca repede, dar am cutia de prin ianuarie sau februarie şi acum e mai şi încă nu s-a uscat. Trebuie să precizez că prima dată când l-am folosit am pus tot degetul în cutie şi am vărsat din soluţie pe mine...deci atenţie la primele utilizări -  cutiuţa e plină de soluţie!
   Mi se pare o idee foarte bună de dus cu tine, căci se închide rmetic, bineînţeles că tot trebuie să foloseşti varianta clasică dacă îţi faci pedichiura... dar varianta aceasta  mi se mare mai rapidă pentru unghiile de la mâini!..
   Un dezavantaj ar fi faptul că cel puţin varianta asta cu capac verde deschis cam usucă cuticulele, aşa că înainte de a-mi băga gheruţele în cutie folosesc creionul de la Elf pentru cuticule (care e pe ducă!)
Avantaje
- ambalaj practic, care se închide ermetic
- preţul mic
- eficient în îndepărtarea lacului

Dezavantaj
- acestă variantă usucă cuticulele şi uşor unghiile

Concluzie: cu siguranţă voi recumpăra acest produs dar voi alege varianta hrănitoare care conţine ceva ulei.

Voi aţi încercat produsul? Dar pe cel de la Bourjois?

2 comentarii:

  1. Sincer nu am incercat, dar daca ar fi pentru o calatorie sigur mi-as cumpara ceva de genu...si eu creionul de la elf ;) si e pe duca din fericire am unul neinceput :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ma gandesc sa incerc uleiul de cuticule de la Farmec...nu de alta dar nu pun inca nici o comanda la elf...dar cand o sa pun o sa imi iau doua, ca imi plac.

    RăspundețiȘtergere