duminică, 26 mai 2013

Maybelline The falsies vs Colossal Cat eye

Nu ştiu cum sunteţi voi dar eu tot încerc pe rimeluri...deşi am găsit unele care îmi plac mereu vreau mai mult de la ele ...dar la preţuri acceptabile. Preferatul meu e cel duo roşu de la Loreal dar la pretul de 50 lei sau peste nu mi se pare cam mult.... Dar ce noroc că din când în când Maybelline pune la ofertă rimelurile...cam la 22 de lei... aşa că apuc că îmi iau şi dacă le ţin un pic sigilate până am nevoie de ele... De câteva săpămâni am înlocuit vechiul The falsies cu Cat eye. Niciodaă nu am ştiut care din rimelurile Maybelline sunt mai bune..sau care e diferenţa între ele.....aşa că mi-am propus să le încerc...aşa pe rând...

Despre formulă nu pot spune multe.... la deschidere şi The Falsies era aşa mai umed, mai curgător...dar după căteva săptămâni a devenit numai bun...nici prea lichid dar nici uscat...m-a ţinut cam  3-4 luni  până a devenit prea uscat şi nu a mai performat .... Acum şi Cat eye pare cam lichid...dar e ok...şi îşi face treaba.
  Ce e foarte diferit e tipul de pensulă şi efectul pe care îl dă.....

Cat eye are o pensulă mai curbată, mai subţire cu perii mai individualizaţi. Oferă lungime şi separă foarte bine, e uşor de utilizat şi pentru genele de jos...... Nu le face să pară mai dese.....
The falsies are o perie mai mare, cu mai mulţi perişori, e foarte puţin curbată.....Face genele să pară mult mai dese, lungeşte un pic dar nu aşa de tare ca şi cel galben.... E greu de folosit pentru genele de jos. 

Ambele rezistă foarte bine, deşi nu sunt variate waterproof, nu am avut probleme să se întindă...Oferă un efect mult mai dramatic la al doilea strat, care se poate aplica uşor şi dacă primul strat e usat sau nu..nu le adună....Concluziedacă ai gene multe dar scurte...alege Cat eye, dacă ai gene mai lungi dar îţi par puţine mergi cu The falsies....părerea mea... Mie îmi plac ambele pentru că în mare sunt mulţumită de genele mele...sunt ok ca lungime....şi ca număr...vreau doar să le pun în evidenţă  ...aşa că merge oricare... Îmi par produse foarte bune.... dar e bine să le cumperi la reduceri ....chiar dacă nu ai nevoie pe moment...ţine-le sigilate !

2 comentarii:

  1. Preferatul meu ramane Masterpiece de la MaxFactor.De cand a aparut il folosesc numai pe acesta. in plus e Waterproof si la cat ploua zilelel astea e minunat. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca il trec si pe acesta pe lista "de incercet"...mai facut curiosa!

      Ștergere