marți, 5 februarie 2013

Untul de corp Victoria's Secret -review

    Mi-am comandat untul de corp de la Victoria's Secret din dorinţa de a încerca ceva de la această firmă.A costat 40de lei şi am ales varianta Sheer Love care era descrisă ca White Cotton si Pink Lily.  Cutia este de plastic şi are un gramaj de 185g (nu şiu cum au ajuns la cifra asta "rotundă" nu e nici 150 nici 200, în oz. e 6,5)


   Când am deschis prima dată cutia am rămas un pic mirată, mirosea foarte frumos dar mă aşteptam să miroasă mai tare. Dar vorba aceea nu judeca o carte după copertă....avea să se adeverească. Are o consistenţă de spumă, mult diferită de unturile pe care le-am mai avut. Intrăi mediat in piele şi nu lasă urme grase, atât de repede este absorbit de piele încăt nici nu apuci să îl întinzi bine că a şi dispărut. Şi deşi nu miroase puternic în cutie, mirosul persistă ore bune pe piele. Lasă piele hidratată şi catifelată. Nu conţine parabeni, primul ingredient este apa iar al doilea uleiul de cocos, pe la mijloc este şi uleiul de floarea soarelui, restul chestiile greu citibile...

  Să spun că acum dacă mi-ar permite bugetul le-aş cumpăra pe toate...  Singurul lui dezavantaj, pe lângă preţul un pic mai mare, este că se consumă destul de repede, adică mai repede ca un unt obişnuit, probabil datorită faptului că are acesastă consistenţă de spumă,  plus faptul ca nu apuci să îl întinzi bine pe piele că e şi absorbit te face să adaugi mai mult.
 Concluzia: sunt înebunnită după el, sper să îmi mai pot lua câteva, aşa la fiecare salar căte unul ar fii ideal.

2 comentarii:

  1. Chiar eram curioasa cum sunt cosmeticele de la ei, asa ca am citit cu interes articolul. L-ai cumparat direct de la ei sau prin vreun site intermediar?

    RăspundețiȘtergere
  2. l-am luat de pe cosmetic-style.ro, ca eu comand numai de pe site-uri romanesti pentru ca transportul e mai acceptabil. Ma bucur ca ti-a fost de folos.

    RăspundețiȘtergere