vineri, 22 februarie 2013

Produse care m-au dezamăgit

 sau altfel spus Produse care nu-şi merită banii
      De la început precizez că acestea sunt opiniile mele şi ceea ce nu îmi place mie poate ca ţie să ţi se potrivească. Am tenul normal spre uscat iarna si normal spre gras vara, sensibil, uşor iritabil, părul meu e gras la rădăcină şi cu vărfuri uscate (acum nu mai am vărfuri că le-am tăiat rău de tot...dar asta e o altă poveste prea recentă),  firul de păr e subţire, moale, destul de lucios şi destul de mătăsos de la rădăcină şi pînă la ceafă apoi devine mai uscat şi deci îşi mai pierde din luciu...etc...
   În ordine aleatoare: Gama Matrix Biolage, şamponul mi-a făcut mătreaţă iar balsamul nu a făcut mai nimic

       Mult apreciatul Chi Silk Infusion, care este produsul cel mai lăudat şi apreciat mie nu mi se pare chiar aşa de special. Întradevăr face părul mai mătăsos, dar diferenţa nu e aşa de uimitoare, probabil datorită tipului meu de păr, cred că se adresează mai mult celor cu un fir de păr mai gros şi aspru.  La preţul pe care îl are nu cred că am să îl mai cumpăr, părul e la fel de mătăsos dacă pun un stop de ulei de argan, plus că e mai natural....
  Tot la categoria păr să nu uit de Şamponul ant-mătreaţă de la Alverde, la care am făcut un review aici
   Din categoria produselor de la ELF se numără: Fardul de ochi cremos, care parcă are cocoloase, nu se întinde bine şi după ce te chinui să îl întinzi uniform nu se vede deloc.
Creionul de ochi negru, care nu rezistă deloc şi îţi face ochi de panda într-o secundă
Creionul Lip lock, care ar trebui să ajute rujul să dureze mai mult, dar nu mi se pare că de ajutor, la fel şi batonul duo Prime and plump, parte cu plump nu pot să o sufăr că mă ustură buzele...iar partea cu prime e cam fără efect..

Lip stain-ul nu îmi place pentru că după un timp, câteva ore, se duce foarte urăt, se stânge în colţurile gurii şi rămâi cu nişte dungi foarte inestetice pe buze.
Pudra bronzantă din gama de 9 lei, e plină de sclipici, foarte pudroasă, am folosit-o ca fard de ochi şi nu pe faţă, dar nu atât de mult încât să ajungă aşa, doar că şi-a luat singură zborul din amalaj de fiecare dată când o ating cu pensula.

 Atenuatorul de riduri, deşi la început a mai fost cumva, fără mari schimbări, după o săptămână două nu l-am mai putut folosi pentru devine un gel gros care nu pătrundea în piele, peste machiaj nu se poate folosi, doar înainte de fond de ten şi anticearcăn.
 
Creionul corector de la Avon, când iese din tub pare o culoare bună cu o consistenţă lichidă, dar după ce îl masezi în piele dispare, ar fi un fel de iluminaor că de acoperit nu acoperă nimic, dar nici de lumianat nu e extraordinar.
1. aplici
2. nimic
Tot de la Avon e şi masca cu caviar. Este o mască care după ce se usucă pe faţă o îndepărtezi, dar zău că nu văd nici o schimbare şi am folosit-o deja de 3-4 ori.
De la Rimmel, marcă care îmi place în general, am nişte farduri care chiar nu merită nimic, nu am făcut swachuri că oricum nu se vedea mai nimic, poate dacă foloseşti un creion jumbo de la Nyx dedesupt mai ai ceva şanse...dar în rest nu prea pot fi folosite. (primul albastru de sus se mai vede, la fel şi movul din a doua paletuţă)
 De la Sleek nu mi-au plăcut cutiuţele cu pout polish deşi pe net am găsit review-uri pozitive. Miros foarte bine e adevărat dar m-au dezamăgit pentru că aşteptam la o culoare mai puternică nu doar un luciu. Poate culorile mai închise să fie mai pigmenate...nu ştiu, oricum nu mai încerc.
Crema de corp Beyonce Pulse. A fost aşa de greu de masat, stăteam minute întregi şi o masam să intre în piele..şi plus că nu e hrănitoare, după căteva ore părea că nici nu am aplicat o cremă ci doar un parfum..Miroase superb e adevărat şi mirosul persistă dar aplicare face ca produsul să nu merite banii. Mare efect de luminoziate nu am observat dar asta chiar nu m-a deranjat.

 Cam acestea au fost produsele care m-au dezamăgit şi pe care nu le recomand, cu siguranţă fiecare din noi are astfel de produse.




2 comentarii:

  1. Hmm cam aveam intentia sa cumpar masca cu caviar:) dar m-am razgandit, dar crema cu caviar ai folosit?

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. crema nu am folosit-o dar după episodul cu masca parca nici nu mai vreau sa incerc...

    RăspundețiȘtergere