miercuri, 23 noiembrie 2011

Sleek farduri de ochi şi iluminatorul - review

   Zilele trecute mi-a venit comanda de la makeup-shop.ro şi sunt aşa de încântată!!!! Au fost foarte bine împachetate şi au ajuns destul de repede .. cam 3 zile...

    De două zile sunt înebunită după paleta de la Sleek au naturel. De la început am observat că au culori foarte pigmentate. Majoritatea sunt mate, ceea ce îmi place, dar sunt şi 3 sidefate. Am purat azi şi ieri culorile fără nici un primer şi au rezistat foarte bine. E adevărat că cele mai deschise nu sunt aşa de pigmentate (adică nu se văd aşa de bine)  dar pentru că sunt apropiate de culoarea pielii cred că e Ok. A costa 36 de lei şi o compar cu cea de la Too Faced care a fost 120 si chiar nu e diferenţa în calitatea fardurilor. Sunt sigură că o să îmi mai comand şi alte variante ale paletei!!!  Chiar nu mă mai interesează că au doi parabeni, şi aia scumpă are vreo patru... plus că de regulă voi folosi cu primer, deci nu e în contact direct cu pielea.... Am auzit lucruri bune şi despre paleta pentru conturul feţei, tot de la Sleek, care e în jur de 40 de lei.  Produsele Sleek am văzut că sunt folosite şi de makeup artişti ca Samantha şi Nic Chapman ( pixiwoo pe youtube). Am apelat la swachurile altora pentru a arăta ... asta e dacă aparatul meu nu se pricepe la poze de astea. de detaliu..

Nici iliminatorul tot de la Sleek Glisten Menu a dezamăgit. E adevărat că nu prea am cu ce să îl compar, că nu am avut alt iluminator lichid. Defapt nici nu e lichid e ca o cremă.

Multă lume am văzut că îl compară cu cel de la Benefit, High Been, doar că acela e mia lichid. Concluzia e că face ceea ce trebuie, îţi dă o strălucire.şi un aspect luminos fără să conţină sclipici. E ambalat într-o sticluţă de sticlă, capacul are înăuntru o spatulă cu care scoţi produsul. Ai nevoie de o cantitate foarte mică. Cred că sticluţa asta de 30 ml (cât un fond de ten) mă va ţine o veşnicie!  Sunt două nuanţe empress, pe care mi.am luat-o eu, auriu şi Godess (care e mai închis şi mai piersică) . Nu am încercat încă să îl amestec cu fondul de ten să văd cum ar arăta aşa pe toată faţa... asta e pentru zilele următoare... Nu am devenit uleioasă şi s-a menţinut bine pe piele. Nu mi-a provocat nici o alegie... E bun!!!!!!!!La vară va fii ideal!


  Tot în aceiaşi comandă am luat şi câteva pensule. Pensula pentru pudră e foarte moale, şi îmi place, dar cele două pentru ochi nu sunt la fel de moi... Aici trebuie să adaug că cele de la Elf Studio sunt mai bune..(cele de ochi vreau să zic)..Pensulele sunt marca Elemental Esthetics. Cele de ochi au fost 15 lei bucata iar cea de faţa 30 lei.

2 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu placere! Pe mine m-ar interesa tare mult acest iluminator, sunt in dubii, cum arata? E colorat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi! Este de culoare aurie, dar după ce îl aplic pe piele şi îl întind, pielea îmi rămâne uşor strălucitoare, adică nu rămâne auriu, şi mi se pare discret. Eu am nuanţa Empress, nu ştiu cum e Godess.

    RăspundețiȘtergere