marți, 1 martie 2016

Produse terminate in ianuarie si februarie



     Incerc sa realizez o legatura cu tableta mea astfel incat sa pot face posturile de pe ea pana la solutionarea problemei cu calculatorul. Va cer scuze pentru lipsa de caractere romanesti.  Are si avantaje tableta dar obisnuinta cu calculatorul nu se poate desface asa de usor. Azi incerc sa va povestesc ce produse am terminat in  ultimele doua luni. Desi eram convinsa ca nu mai fac astfel de postari ca ma stresa sa tot adun gunoiul, am obeservat multe produse interesante care stateau sa se termine.
    Untul de corp e un cadou adus din Grecia a fost bun. Spuma de raz e clasica, gelurile de dus Avon au fost ok, am terminat si doua mini-uri de la L'occitane, au fost mai multe deodorante dar am pastrat doar unul.  Scubul e corp de la Avon merita un review separat ca e super bun.
   Am terminat fondul de ten de la Rimmel e preferatul meu, am cumparat altul. Uleiul e la Bio oil e ok dar acum am altul, tus de ochi e la Rimmel  s-a uscat cam repede, mai multe mostre de parfum, un primer de ochi de la Elf, un creion de ochi crem marca Sephora. In duo-ul blush si bronzer crema de la ELF am mai avut doar blushul si acum am reusit sa il termin. Pudra Nyx s-a crapat pe final dar era oricum aproape gata, si mi- a placut doar ca acum caut o noua pudra care sa aiba si spf.
    Anticearcanul bo-ing de la Benefit era foarte vechi si a trebuit aruncat, nu   am fost fana lui. Iluminatorul crema de la Sleek mi-a placut foarte tare dar  a fost asa de mult in sticluta ca m- a tinut cativa ani. Ultimul produs e un gel de fata exfoliant ld la Alverde care nu mi-a placut deoarece a fost prea abraziv pentur fata.
     Am uitat sa includ in poze apa micelara Garnier dar cred ca stiti ca e nelipsita dedeja am terminat nenumarate sticle, ceea ce spune totul.
    Acum nu mai am multe produse care par sa se terminae pentru luna martie, doar  ceva geluri de dus din care unul tot mini de la L'occitanepe are probabil nu il mai includ luna viitoare dar sper sa apuc sa lefac un review. Cred ca la inceptu de ianuarie am terminat si parfumul Dolce Gabana The one , dar pentru ca avea o sticla voluminoasa si nu credeam ca mai fac astfel de postari, am aruncat-o.
      Desi nu era termianta am decis ca lunz aceastas renunt la o paleta de la Wet and Wild deoarece am spart un fard si respul incepeau sa se sfarame si faceau mult mizerie, desi culorie erau fosrts pigmemtate in ciuda faptului ca o am de mai bine de 4 ani.



Xx, Cosmina



Un comentariu: