luni, 29 februarie 2016

Despre mine- ce mai e nou

    Am asa de multe vesti incat nici nu stiu de unde sa inep. In primul rand trebuie sa va cer iertare pentru lipsa de caractere romanesti ca recent laptopul s-a stricat si cu tableta asta nu ma descurc la fel de bine.  Eu sper ca reparatia sa nu coste mult si sa revin la dragul meu Fuji cat mai curand. Din pacate in calculator erau si pozele pentru postarile pe care le pregatisem si sper sa le recuperez.
     Chiar inainte de problema cu calculatorul am reflectat din nou la posibilitatea de a renunta la cris si deci la blog datorita faptuluk ca  1: am reincept serviciul dupa 2 ani de concediu de ingrijire a copilului si 2: sunt din nou insarcinata si deci viitorul se arata foarte ocupat. Acum trebuie sa invat sa jonglez cu serviciul de mamica si cel care ma sustine financiar si mai apoi cu un bebe mic si uncopil de 2 ani jumatate.
    Peste toate acestea  peste o luna si ceva trebuie sa ne mutam si sa ne cautam chirie ca pana sa terminam casa mai avem mai bine de 6 luni daca nu chiar un an.
    Si totusi imi place sa scriu, mi-e dor de blog, sper sa pot salva laptopul cu pozele si sa fac postarile restante: un review sau doua, un empties si un post cu produse la care vreau sa renunt, vechi.
     Daca mi-ati citi posturile pana acum va multumesc, pe multe din voi va urmaresc mai departe desi nu prea comentez prea des. Sa ne auzim de bine.

                 Xx, CosminaUn comentariu: