vineri, 31 iulie 2015

Produse terminate în iunie şi iulie (mini reviews)

   Uite că iar s-a umplut punga cu goliciuni şi abia am aşteptat să mă scap de ele, aşa că le-am pozat şi gata...
Eu sunt mulţumită de cantitate mai ales că sunt şi ceva produse de makeup - ceea ce face colecţia mai mică.
Per total cam acestea sunt:
     Şamponul de la Head and Sholders pentru scalp sensibil a fost ok dar nu destul, mi-a atenuat mâncărimile provocate de Pantene dar nu de tot aşa că nu l-am recumpărat, am trecut pe Eucerin. (dacă aveţi vre-o sugestie pentru scalp sensibil şi mâncăcios... vă rog!)
   Balsamul de la Victoria Secret e tare vechi, miroase excelent dar nu prea face multe, doar că îţi miroase părul foarte frumos după.
   Apa micelară de la Garnier e un produs Holy Grail.. tot vreau să încerc şi altele dar parcă nu mă pot despărţi de ea..
   Perfumul Bulgari Ommnia a fost o surpriză, dar bine că l-am terminat că parcă începea să aibă alt miros. e singurul parfum pe care l-am avut de două ori. e foarte fresh. Acum pot spune că am scăpat de colecţia de parfumuri de la 6 parfumuri am ajuns la doar unul... Mă pot gândi la sugesti pentru Moş Crăciun.

Autobronzante:
     Aleverde este o lotiune cu bronzare gradata şi uşoară, e preferatul meu. Am aşteptat să mai termin din restul ca să îl cumpăr şi acum nu îl mai găsesc.
     StMoriz e clasicul autobronzant tip spumă, e foarte ok dacă eşti bine exfoliată şi cu pielea bine mosturizată (hidratată) că de nu.... rişti să ai pete....
     Binecunoscutul Sally Hensen Airbrush legs e un autobronzant care merge la spălat, ca un fel de makeup pentru picioare, e un pic cam portocaliu dar după blenduire e ok. Doar că nu prea am răbdare să mă fac zilnic cu aşa ceva .. mă şi mir că l-am terminat. E foarte bun pentru cele care aveţi evenimente, nunţi, ieşiri şi vreţi să păreţi mai bronzate pentru o seară. Mai am unul de acest tip de la Rimmel care însă e mult mai maro şi nu ştiu cum să îl termin....Plus că pe căldură eu transpir foarte tare şi se cam duce...



Pentru corp:
    Clasicele geluri de duş Fa, Nectar of nature, cel mic de la L occitane a fost super cremos, un ulei de duş (doar că e foarte scump, sticla mică a fost parcă 30lei).
    Un exfoliant foarte granulos pe care l-am primit la o comandă pe net acum mult timp care a fost foarte bun deoarece era foarte abraziv şi dacă avem autobronzant mă puteam baza pe el, plus că mirosea a struguri.
    Gel de ras de la Gillette, alături de deodorantele Lady Speed Stick sunt mereu pe listă deoare nu mă lipsesc de ele EVER! Deodoranul Spray e ok, eu l-am folosit pentur corp deci nu ştiu dacă e la fel de eficient ca stickurile





Machiaje şi mostre



      Pudra de la Elf a fost foarte bună dacă eşti obişnuită cu pudrele pulbere dar pentru că e aşa de mare cutia mă bucur că am terminat-o.
     Iluminatorul de Elf - l-a reparat eu o dată dar iar s-a sfărâma şi a ajuns pe parchet. La fel şi fardul de la Nyx, a fost o superbă culoare de liliac şi l-am reparat o dată dar acum că iar s-a spart e timpul să ne despărţim. Duo-ul de la Elf din gama ieftină a fost ok doar că ambalajul s-a stricat şi pentur a nu ajunge şi el să îmi ilumineze parchetul pleacă.
    O altă victorie e rujul de la Rimmel, tare mă tot chinui să termin rujuri şi numai nu reuşesc...
     Balsamul de buze EOS , super bun, cred că e cel mai bun balsam de buze  doar că e scump tare. El nu s-a termiant dar a început să miroasă şi pentru că are mai bine de 2 ani îl iert. (pentru că e un ou fiiică-mea se mai joacă încă cu el, că ea nu ştie să îl desfacă dar promit să îl arunc mâine)
     Cutiuţa cu luciu de buze de la Sleek a fost o mare dezamăgire că în general produsele lor sunt foarte bune, dar pe acesta nu l-am suportat. Culoarea era frumoasă, textura ok un gloss fără prea mare pigmentaţie, miros de vanilie.... totul bine doar că odată pus pe buze avea un gust foarte rău.. Până acum nu am avut proobleme cu nici un fel de ruj sau glos dar acesta îmi facea rău, îmi venea să vărs de la el... L-am tot testat încercând să îl folosesc ba singur, ba peste un ruj sau peste un creion... dar nicicum nu m-am înţeles. cu el. Cred că e singurul produs de când mă ştiu pe care l-am aruncat fără să îl folosesc ( testările nu se pun)
 

Eyelinerul de la Rimmel - iniţial nu am fost fana periuţei mici şi foarte lungi dar m-am obişnuit cu ea şi acum o să îi simt lipsa. Nu am alt produs în colecţie care să îi ia locul şi sunt în mare dilemă dacă chiar am nevoie de un eyeliner sau nu, şi dacă da care să fie? Sugestii?
  Un ser mic de la o firmă coreană a venit cu creama de pe site-ul Dolly Skin. Nu am observat nimic folosindu-l.
BEBE stuff:
  Şi bebe a termiant ceva lucruri.... Şerveţelele le termină ea foarte des dar acum a termiant şi creama de corp şi gelul de duş. La gel de duş acum am trecut din nou la Mustela că a primit ea cadou, dar am fost mulţumiă de aceste produse sunt naturale dar bune.



   Acum că ne-am eliberat debaralele de goliciuni să vedem ce vom mai termina luna asta.. am ochit eu vre-o trei produse la care le-am pus gând rău..
                                                                                                   xx, Cosmina


2 comentarii: