marți, 24 martie 2015

Câte nuanţe de farduri am

    Poate aţi văzut şi voi la televizor o reclamă cu o paletă de farduri de la Douglas cu vreo 170 de farduri de pleoape.. Pe vremuri îmi doream şi eu o paletă mare cu multe farduri.. că eram înebunită după culori şi mai ales să am cât mai multe culori şi nuanţe... Nu mi-am împlinit visul acesta dar am cumpărat nenumărate palete şi farduri în diferite combinaţii şi de la diferite firme.. Dacă urmăriţi cât de cât acest blog probabil că ştiţi că am fost foarte obsedată de machiaje  (motiv pentru care am şi început să scriu pe acest blog) mai ales de farduri de pleoape..   Am în colecţie 16 palete de farduri la care se adaugă câteva farduri single sau paletuţe una duo şi două de 4. Anul trecut am făcut cadou prietenelor multe şi am şi aruncat câteva.. Aşa am rămas cu întrbarea Câte nuanţede  farduri am? Oare trec de numărul de 170 al paletei de la Douglas.... Aşa că m-am apucat de numărat.
    Cele mai multe sunt de la Urban Decay. 5 palete unele mai mici de 5 farduri (Anarghy) cea mai mare Book of Shadows are 16  .. şi apoi paletele de la Sleek 8 la număr  ... am ceva Nyx, Revlon, o paletă de la To faced, una de la Pupa, şi ceva ELF.   În total .... suspans... după toate curăţeniile făcute.. am 187 de farduri de pleoape..  La acestea se mai adaugă şi cele 3 farduri cremă pe care nu ştiam dacă să le pun sau nu pe listă.. Eu mă gândeam doar la cele pudră... aşa ar fi 190.. deci cu siguranţă am de o paletă foarte mare...
   Mie îmi părea că sunt mult mai multe.. nu că ar fi puţine..dar dacă ar fi o singură paletă mare parcă nu mi s-ar părea aşa de mult... Trebuie să precizez că doar la 12 din ele am ajuns la fundul cutiuţei.
    Aşa arăta seltarul cu machaije în 2014.. Între timp am rujuri mai puţine şi chiar acum nu am nici un fond de ten.. doar un BB cream...  dar la farduri cam tot acolo sunt.. am mai dat din ele anul trecut şi două din cele 3 farduri cremoase sunt pe terminate ... ieiiiii!!!


Utlimele donaţii din 2014


        Sper să le fi numărat pe toate... dar sunt curioasă. Voi v-aţi numărat vreodată numărul de farduri? Voi  câte nuanţe de farduri aveţi?
  
                                                                                          xx, Cosmina

2 comentarii:

  1. eu cred ca daca ma pun pe numarat, sar cu siguranta de o suta si ceva. Problema e ca nu prea ma ictez eu pe la ochi cu farduri, lenea e imensa, cu toate ca pornire am.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pornire este, farduri este.. dar lenea ucide pasiunea, hahaha

      Ștergere