joi, 15 ianuarie 2015

Retrospectiva 2014 şi obiectivele lui 2015 (personal şi de beauty)

   Acum că e început de an m-am gândit la ce s-a petrecut în 2014 am tras linia şi comcluziile de rigoare şi am început cu planurile şi scopurile noului an.
   Retrospectiva
    Fără îndoială 2014 a fost cel mai frumos an din viaţa mea, a început cu mine cu burtica mare, a urmat naşterea şi cel mai frumos copil. Aceste lucruri au schimbat pecepţii, păreri, scrisul pe blog a devenit mai rar. Din punct devedere al "departamentului de beauty" am continuat în 2014 ceea ce începusem în 2013, şi anume "aerisirea" colecţiei de machiaje. Am dat prietenelor ce am putut, am aruncat ce era foarte vechi dar tot am rămas cu multe, mai ales farduri, de care sunt ataşată emoţional (de unele). Dar poate cea mai importantă realizare a anului a fost faptul că nu am mai cumpărat machaje.... Mi-am mai luat un fond de ten, o mascara când mi s-au terminat cele existente.. dar am fost cuminte... Un alt plus este că am chiar folosit machiajele pe care le aveam, ştiţi voi, cele pe care le păstram "de ocazie" am început să sap bine în ele.. că doar nu o să le las să expire până nu îmi bag unghia bine în ele.
     Anul 2014 a fost totodată anul cremelor de remodelare, am încercat mai bine de 5 mărci şi al gelurilor de duş.. Din păcate la creme de remodelare nici una nu a avut vre-un efect de micşorare în cm dar au creat o piele mai fermă. La geluri de duş am găsit două noi mărci care îmi plac foarte mult L erbolario şoi Haman despre care am vă spun mai multe în postarea următoare.
     Din lista de dorinţe de la începutul lui 2014 vezi aici mi-am luat doar ultimele două: mascara, gelul de la L'occitane în variantă mini şi în loc de o masca o crema de faţă tot de la L'occitane.
Obiectivele lui 2015
    Fără îndoială obiectivul suprem este să fiu cea mai bună mămică şi cea mai bună soţie.. dar pe lângă acesta ar mai fi câteva
     1. să slăbesc nu doar kilogramele aduse de sarcină dar şi cele 5 în plus pe care le aveam înaine de a rămâne însărcinată. De acest obiectiv depinde şi următorul
     2. să îmi reorganizez garderoba. La începutul lui 2014 am făcut mai multe postări despre garderoba ideală,  uşor minimalistă cu articole pe care să le ador.. dar pentru asta trebuie să incap in hainele mele să văd ce îmi place şi ce nu..Postările cu garderoba ideală sunt aici 1, partea a doua  şi partea a treia.
    3 să nu mai cumpăr machiaje şi să folosesc ceea ce am deja, cât mai mult .. e ca un 10 pan project dar forever...pentru asta vine:
   4 să nu ies in  oraş nemachiată.. altfel nu am cum să le consum.. chiar dacă şi acum poate sunt singura mamică din parc care plimbă copilul cu a "full face of makeup", adică fond de ten, pudră, blush, iluminator, fard, eyeliner, mascara... doar la ruj mai scap câteodată.
   5. Să scriu pe blog cât mai mult în puţinul timp liber
Obiective mai mici pentur colecţia de beauty
     1. Să ajung de la 6 parfumuri la doar 3, mi se pare rezonabil.. cum două stau să se termine sper să reuşesc asta pâna la jumătatea anului.
     2. Să termin minim 3 rujuri..care sunt deja mai bine de jumătate duse... aş vrea chiar mai multe dar pentru că nu mă chinuiesc niciodată să reaplic rujul când sunt în oraş e mai greu să le termin.
     3. Să temin minim 2 farduri de obraz de la Elf, pe care de mult mă tot chinui să le dau gata.
     4. Să  folosesc toate paletele de farduri
     5. Să termin măcar o pudră de faţă şi eyelinerul de la Elf.
     6  Să folosesc mereu Spf pe faţă
     7 Să nu îmi las unghiile să aibă oja sărită (că doar am atâtea lacuri)

Cam acestea ar fi obiectivele mele pentru acest an... Sper să realizez cât mai multe din ele. În postarea următoare vreau să vă arat produsele preferate din 2014 deşi nu sunt multe... (altele decât cele din 2013 pe care am continuat să le folsoesc cu drag).

Voi ce v-aţi propus pentur noul an?
                                                                                           xx, Cosmina

2 comentarii: