marți, 27 mai 2014

Şamponul Dove nourishing oil care - review

    După luni întregi de folosit şamponul Clear (diferite variante) m-am hotărât să încerc ceva noi.. adică şamponul Dove Nourishing oil care. L-am ales pe acesta deoarece auzisem lucruri bune  pe YouTube şi mai ales deoarece după naştere părul meu e cam uscat şi pentru că vârfurile primesc balsam şi mai ales măşti rădăcina e cam neglijată.
  
    Părul meu e normal, zic eu..îl spăl tot a doua zi..deşi aş putea lungi cu o zi......dar nu mai mult... După cum spuneam acum e cam uscat nu doar la vărfuri..ci şi la rădăcină. Cred însă ca am scalpul sensibil deoarece multe şampoane îmi cauzează mătreaţă sau mâncărime..  Din păcate pentru mine acest şampon nu s-a potrivit.deloc...mi-a cauzat mâncărime .... de la a doua utiliuzare.. Apoi am schimbat şamponul şi am revenit la el după câteva săptămâni că nu îmi venea să cred că e de la el. Dar şi a doua oară a cauzat la fel... Din păcate nu am văzut macar vre-o diferenţă bună la nivelul părului... nu părea deloc mai hidratat, tot uscat a rămas...
      Cam aceasta e experienţa mea cu acest şampon... Se pare că scalpului meu nu îi prieşte orice... Am fost profund dezamăgită deoarece mi-am pus multe speranţe.. cred că din cauza review-urilor pozitive pe care le vazusem. Poate vouă vă prieşte. L-aţi încercat? Aţi încercat alte şampoane Dove? Care vă place?
                                                                                                        xx, Cosmina

Un comentariu: