joi, 13 martie 2014

Rimmel Extra Wow Lash mascara - review

  Pentru azi am un scurt review despre mascara de la Rimmel Extra WOW Lash. Va fi scurt deoarece nu prea ai multe de zis despre un rimel (tot rimel le zis, deşi ştiu că mascara e cuvântul potrivit. Voi cum le ziceţi?)


   L-am deschis prin octombrie când am ajuns în impas deoarece aveam 3 tuburi de rimel deschise şi nici unul nu era grozav: unul era spre uscare, altul nu făcea nimic.. altul era doar woterproof....  La început mi-a plăcut foarte mult, lungeşte genele şi dă volum. Cu un strat obţi un look mai natural, cu două e mult mai observabil... Foarte dramatic nu e.. nu e chiar WOW..nu ai impresia  de gene false... Cum sunt destul de mulţumită de genele mele şi vreau doar un pic de impuls zic că e un produs bun. Nu are o formulă foarte umedă sau foarte uscată. După 3 luni însă se cam usucă şi trebuie să ai grijă că începe să unească genele, adică nu le mai separă bine. Din acest motiv a şi trebuit să renunţ acuum la el. Peria este una normală şi ca structură şi ca mărime ( nu e aşa gigantică ca Scandal Eyes de la Rimmel, care însă după un pic de uscare, cam o lună parcă e un pic mai dramatic) Ca majoritatea produselor Rimmel are un preţ acceptabil şi deseori îl poţi obţine la ceva promoţie undeva între 20 şi 30 lei.
     În concluzie: mi-a plăcut că şi-a făcut datoria mai bine de 3 luni...pentru un look de zi a fost bun. Nu cred că îl voi recumpăra pentru simplu motiv că sunt aşa e multe altele pe care vreau să le încerc... dar dacă ar fi să ale între el şi Scandal Eyes l-aş alege pe el deoarece ScandalEyes trebuie lăsat la uscare cam o lună...şi cine are răbdare pentru asta (deşi e un pic..pic mai bun)!!!! 
        Voi l-aţi încercat? Ce părere aveţi? Ce mascara folosiţi acum şi cum e?

                                                                                                  xx, Cosmina

2 comentarii:

  1. Il am si eu,dar nu imi place.Am avut si varianta normala(fara wow :D) si a fost mai bun acela.

    RăspundețiȘtergere
  2. A fost ok dar nu cat sa il recumpar... sunt altele si mai bune.... sunt mereu in cautari!

    RăspundețiȘtergere