miercuri, 5 martie 2014

Produsele mele indispensabile

   Am vrut să numesc acest post Holy Grail products dar am ales varianta în română deşi şi-a mai pierdut din sens. Mă refer aici la produsele pe care le-am tot recumpărat şi la care nu le mai caut înlocuitori, sau alte variante. Îmi place mie să testez produse noi dar sunt anumite "domenii" unde parcă nu mai caut, sunt foarte mulţumită de ceea ce am. Majoritatea sunt produse de îngrijire căci la machiaje nu cred că am produse pe care să le numesc indispensabile..la final voi enumera câteva preferinţe... 

Spuma de ras de la Gillette Satin Care, chiar dacă cea din poză este cea pentru piele sensibilă, cel mai mult îmi place cea pentru piele uscată dar nu reuşesc să mai dau de ea.. oricum îmi place toată gama. Am folosit şi de la Balea dar mereu m-am întorc la aceasta.
Lamele de ras Venus, ştiu că sunt mai multe tipuri, dacă nu mă înşel acesta este Venus3. am încercat nenumărate alte firme sau tipuri dar acum clar rămân la acestea.
Unturle de corp Victoria Secret... după cum se vede am 3 şi am mai terminat anul trecut vreo 2. Nu cred că voi renunţa la ele atât timp cât voi putea le voi comanda. Au intrat în această categorie nu doar pentru mirosul lor încântător şi persistent (rezistă pe piele cu orele) dar pentru că sunt foarte hrănitoare, cu o textură uşoară care se absoarbe repede (e deajuns să le folosesc la 2-3 zile pentru că am o piele normală). Visam să le am pe toate, imaginea de mai jos m-a bântuit şi în vis.....

Apa micelară de la Bioderma - ştiu că sunt multe alte firme care au apă micelară dar nici nu îmi vine să le încerc. Oricât de iritat sau sensibil mi-a fost tenul apa asta a fost ok..La început o foloseam după un şerveţel demachiant... sau gen toner după curăţirea feţei...acum o folosesc clasic pentru îndepărtarea machiajului. Ştiu că multă lume zice că e mai scumpă dar dacă 500 ml e cam la 65 -70 lei două ape micelare de la Loreal (unde una are gramajul de 200 ml şi costă cam 25-30 lei) ar veni cam 50- 60 lei, deci mare diferenţă de preţ nu e. Unde mai pui că am găsit de multe ori oferta de 1+ 1 gratis adică la jumătate de preţ. Chiar aş recomanda-o oricui.
Deodorantele preferate dun Lady Speed Stick, varianta cu gel şi Alverde. Lady Speed Stick este singurul deodorant care rezistă vara pe căldură sau dacă fac exerciţii fizice....Cel de la Alverde e  el pentru zile de weekend sau vacanţă, uşoare, cu multe duşuri, E cel mai bun din toate deodorantele fără aluminiu pe care le-am încercat. Trebuie să mărturisesc că acum mi-am lua varianta cu Mango a acestei lini (după cum aţi văzut aici) care m-a cam dezamăgit, trebuia să rămân ca pâna acum la cel clasic sau cel cu aloe.
   Un lucru pe care nu îl am momentan dar care cu siguranţă îl voi recumpăra este masca de păr de la Macadamia Natural Oil. Am avut-o şi chiar de la prima utilizare am văzut diferenţa. Plus că m-a ţinut un an. Nu am recumpărat-o deoarece mi-am tăiat părul primăvara trecută şi abia ce a mai crescut, dar acum nu am probleme mari cu el, nu e uscat, nu e degradat, dar dacă mai creşte o voi recumpăra.
Acestea sunt produsele mele indispensabile, să le zicem aşa.. HG...
    La capitolul geluri de duş am avut nenumărate care mi-au plăcut...la fel şi la capitolul creme de faţă, şampone sau machiaje gen farduri de ochi, farduri de obraz (vezi căte am aici), rujuri etc.
   Precizez că am recumpărat de 3 ori fondul de ten de la Rimmel Wake me up, review aici deoarece îmi place tare mult şi e la un preţ accesibil. Mi-a plăcut şi Bourjois Healty Mix.. dar preţul fiind un pic mai mare nu l-am mai recumpărat..dar dacă ar fi la ofertă cu siguranţă l-aş lua.  De la Elf am recumpărat cleştişorul de gene de 9 lei, kitul de sprâncene şi duo-ul blush şi bronzer în St lucia. Cu toate acestea nu pot spune că acesea sunt indispensabile, sunt convinsă că sunt şi altele la fel de bune dacă nu  mai bune.
   Sper să nu fi uitat ceva cu adevărat indispensabil. Voi ce astfel de produse aveţi? Sunt foarte curioasă.. lăsaţi în scris mai jos sau faceţi o postare...
                                                                          xx Cosmina


4 comentarii:

  1. eu nu m-am impacat prea bine cu deodorantul de la Lady Speed Stick!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine doar acesta functioneaza bine cand e foarte cald sau fac mult efort

      Ștergere
  2. Unturile de corp VS si masca de par le am pe wishlist.Sa vad cand o sa le vina randul..:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt super bune... desi am incercat si alte firme, acestea insa s-au dovedit superioare.

      Ștergere