vineri, 7 martie 2014

Produse Bioderma

   Nu e un secret că sunt fana nr.1 a apei micelare H2O de la Bioderma... aţi văzut aici  este unul din produsele mele Holy Grail,  aşa de indispensabilă o consider.... şi o folosesc de mai bine de 2 sau 3 ani în mod constant.  Acum însă am primit cadou un set travel size cu alte bunătăţi de la Bioderma... Şi sunt aşa de încântată de ele că am şi făcut acestă postare la câteva ore de la primirea pachetului...ceea ce pentru mine e o premieră....


      Au venit într-o gentuţă superbă roşie, numai bună pentru călători şi deşi am multe gentuţe mici de machaje aceasta îmi place mult pentru că are mai multe buzunare.
  Cadoul primit conţine un gel de duş pentru piele sensibilă (ca a mea!) şi uscată, un gel de curăţare a feţei, ambele la 100ml, adică mostre mai mult decât generoase. Pentru că stau bine la aceste capitole va dura un pic până vor intra în testări... acum am prea multe geluri de duş prin baie (patru mari si unu mic), dar le va veni şi lor vremea că de regulă termin repede un gel de duş. Apoi vin două ape micelare din game diferite..cea roz (pe care o folossc eu deobicei) din gama pentru ten sensibil şi cea verde din gama pentru ten gras. Sunt curioasă care e diferenţa între ele. Produsul de care mă bucur cel mai mult este mostra de 30 ml de la  Pore Refiner pe care de mult vreau să îl încerc.. acum că mai am şi mostra de la Benefit Porefessional o sa pot să le compar... mai ales la vară, când porii mei sunt mai accentuaţi. Nu în ultimul rând în gentuţă mai erau 4 mostre din crema de faţă cu spf 50, numai bine să o încerc pâna la vară să văd dacă îmi place... Am scris şi în wish list-ul pe anul acesta vezi aici că am nevoie de o cremă bună cu factor mare de protecţie pentru la vară.
     Sunt foarte încântată de cadoul primit, mulţumesc Paula! chiar dacă va dura un pic mai mult până le voi face review. Aşa da 8 martie!

      Voi aţi încercat aceste produse? Vă tentează? Ce părere aveţi?
                                                                                xx, Cosmina

4 comentarii:

  1. Eu am incercat doar lotiunea micelara,care imi place.Dar am pus ochi deja pe o crema de fata si pe un gel de curatare.Spor la testat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi! Va dura un pic pana la teste cu unele.. sa mai termin din cele deja deschise.

      Ștergere
  2. Si mie mi-a placut foarte mult lotiunea micelara. Sa le folosesti cu placere.

    RăspundețiȘtergere