marți, 11 august 2015

Fard crema Essence - review

   Pentru că am devenit aşa de obsedată de acest fard am zis că e urgent să îi fac un review. Din păcate nu ştiu dacă acest fard a fost ediţie limiată, deoarece cei de la Essence au tot felul de colecţii, sau dacă se găseşte mereu. Oricum e de reţinut că fardurile cremă de la Essence m-au surprins foarte plăcut.

    Povestea fardului e una mai lungă, aşa că am să încep prin a vă spune că l-am luat acum mai bine de doi ani dacă nu trei, de pe net şi a fost foarte ieftin, nu mai ţin mine dar până în 10 lei.  Când l-am luat visam la fardurile cremă de la Maybelline Color Tatoo care atunci nu se găseau la noi. Marea dezamăgire  a fost culoarea care nu era deloc cea prezentată pe site. Eu nu eram obişnuită să port această culoare care e ideală pentru cel cu ochii albaştri, dar eu cu ai mei căprui din dotare nu am fost încântată, pe site era crem, ceva gen nuanţa pielii. Se numeşte Oh de prep.. deci nu poţi spune că numele sugerează că ar fi o culoare de cupru.
    Datorită acestei dezamăgiri a stat singurel în seltar vre-o doi ani. Între timp mi-am luat şi două Maybelline Color Tatoo (gri şi roz). Cel gri a fost mai dur şi s-a uscat mai repede, iar cel roz a fost mai cremos şi nu s-a uscat. Deoarece cel gri s-a uscat am încercat să îl revitalizez cu microundele, apoi cu picături de ochi şi apoi m-am hotărât să amestec un pic din acesta de la Essence care era parcă prea cremos. Astfel am revitalizat fardul gri care a devenit iar cremos, deşi un pic i-am schimbat  nuanţa. Aşa am descoperit că Fardul Essence e încă foarte cremos şi am început să îl folosesc deoarece m-am gândit că merge bine culoarea cu zilele astea caniculare.. e un cupru zici că e pământul pârjolit.Şi acum nu mă mai despaert de el. Şi când te gândeşti că era pe lista să fie aruncat.


    Îl folosesc mai mult singur fără primer şi fără alt fard deasupra. Am încercat să îl folosesc şi ca bază pentru alt fard pudră şi merge bine dar aşa singurel e super bun pentru un machiaj în grabă. Mai pun doar în pliul ochiului o nuanţă discretă de fard de obraz ca să fie o trecere mai gradată. E aşa de cremos că trebuie aplicat cu pensula, eu folosesc o pensulă destinată anticearcănului şi apoi dau cu degetul pentru blenduire pe la margini, sau cu o pensulă dacă vreau să par expertă. Rezistă foarte bine, eu l-am testat peste 6 ore cam 7 şi nu s-a mişcat. Trebuie precizat că deşi pare lucios după ce se usucă pe pleoape e mat.
    În concluzie:
Plusuri:
- foarte cremos
- rezistă foarte bine chiar pe caniculă
- preţ mic
- uşor de aplicat
Minusuri:
- cred că a fost ediţie limitată (dar eu aş încerca şi alte farduri cremă de la ei)
- devine mat după ce se usucă pe pleoapă (pentru mine nu e un minus dar poate pentru cine cumpără şi îl vede aşa de lucios se aşteaptă  să şi rămână aşa pe ochi).
   Sper ca până în toamnă să îl termin şi atunci poate mă uit şi la alte culori, deşi am aşa multe farduri că nu ar fi cazul să îmi mai cumpăr, dr oricum e super bun şi îl recomand.
    Voi aţi încercart farduri cremă? Cum vi s-au părut? Ce alte produse Essence aţi încercat?
                                                                                          xx, Cosmina


4 comentarii:

  1. Wow, arata foarte bine<3 Mie mi se pare ca aceste culori cupru, pamantii merg genial cu ochii caprui , ii pun foarte frumos in valoare :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. acum sunt asa de inebunita dupa culoare ca parca nici nu ma intereseaza, eu stiam ca aceste culori de cupri pun in evidenta ochiii albastri.. dar pana la urma purtam ce ne face placere.

      Ștergere
  2. cat de bine mai arata! daca il puneai fara capac, eu credeam ca e crema de cioco! imi place mult si culoarea, chiar e potrivita pentru vara, dar si pentru toamna care se apropie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am sa il folosesc pana se termina deci cred ca pana in toamna sunt asigurata

      Ștergere