luni, 24 august 2015

Cumpărăturile şi cadourile lunii august

   Luna august..., preferata mea, deoarece e ziua mea şi primesc cadouri.. nu e normal? Cui nu îi place aşa ceva. Plus că e cald (pe vremuri era vacanţa) atmosferă relaxantă..etc... În acest an mare parte a cadourilor au fost sub formă de bani plus un card vaucher la H&M (super pentru mine)... Deci deşi sunt cumpărate de mine majoritate sunt luate din bani primiţi şi nu munciţi.......

   Clasicele 
    Vreau să încerc deodorantele be bărbaţi am auzit că sunt mai puternice.. Mie îmi place al meu Lady Speed Stick gel doar că se termină foarte repede.  Am găsit un unt de corp de la Alverde cu miros de Vintige Rose aşa că am amânat să îmi comand preferatele mele de la Victoria Secret (care sunt dublu la preţ şi nu mă abţin să iau doar unul). Deşi am zis că nu îmi mai iau şampon de la Alverde (că am încercat unul şi a fost dezastru) am zis că le mai dau o şansă... Un eyeliner de la Rimmel - urmează review că m-am îndrăgostit de el. Ser de la Gerovital... că îmbătrânesc...(încet dar sigur)

   H&M O parte din vaucher s-a dus pe o pereche de blugi cu talie înaltă (să ascundă burtoiul) şi o bluză la reducere care defapt nu mă avatajează aşa că va ajunge pijama deoarece e tare moale şi subţirire (cum îmi plac mie pijamalele!!! haha)

Prima comandă Yves Roches 
Cei de la Yves Rocher mi-au făcut de ziua mea o ofertă pe care nu am putut să o refuz. La o comandă de minim 50 lei ofereau cadou un parfum... Şi cum am rămas în baie cu un singur parfum (după ce am avut o colecţie de 8) şi el se simţea singurel... am sărit pe ofertă. Am comandat o cremă care era  la 50% reducere şi a fost 35 de lei (nu am ştiut că e bio.. doar că aveam nevoie de o cremă de noapte plus că e anti-rid, exact ce îmi trebuie). O altă ofertă irezistibilă a fost cea cu 3 geluri de duş la 25 lei, şi cum voi tot timpul le lăudaţi am zis de ce nu.. oricum consum repede gelurile de duş...deşi a trebuit să îmi iau unul că tocmai o zi înainte.
  Plus am mai primit şi un set - borsetă şi penărel pentru machiaje foarte drăguţe (deşi am destule borsete). Eu zic că oferta a fost super bună...


În lipsă totală de voinţă dar cu mult apetit şi pofte de dulce luna asta mi-am luat Ketonă de zmeură. (trebuie să fac un post despre suplimentele alimentare pentru slăbit pe care le-am încercat recent, sunteţi interesate?). A fost 50 lei şi am luat-o din Sensiblu.
De la hubby am primit cadou un epilator Braun cică modelul 9 care merge şi în apă...  A venit şi cu o periuţa de faţă (am omis  să le fac poze şi acum chiar vraeu să fac postarea asta aşa că asta e!)
    Da! a fost luna cadourilor... chiar mai bună decât cea care e realmente luna cadourilor (decembrie). Am vrut să îmi comand nou BB cream că mi se termină dar am zis că mai aştept un pic... parcă prea am dat iama prin magazine...
     Voi ce v-aţi mai luat? Aţi găsit ceva bun la reduceri?
     VĂ Doresc o toamnă excelent de frumoasă şi spornică în toate. Deja e toamnă????
                                                                                                  xx, Cosmina









2 comentarii:

  1. La multi ani , cu intarziere, dar mai bine acum decat niciodata! Iti doresc numai sanatate si fericire, si sper ca orice dorinta sa ti se indeplineasca :* Da, si eu am remarcat ca deodorantele de barbati sunt mult mai bune ca cele de femei. Personal, imi plac si mirosul lor, ador mirosurile alea mai masculine (parfumurile de barbati in general pentru mine inseamna KO ). Mi-am luat si eu deo B.U. , e bun, mult mai bun decat ma asteptam. Blugii imi plac foarte mult si bluzita la fel ! Si intradevar cei de la Yves Roche au niste promotii foarte tentante mereu :D Sunt curioasa de acel epilator ( eu nu ma pot face cu epilaorul, plang de durere), sunt curioasa daca este mai ok sub apa :D Te pup :* !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru urari! Cu epilatorul tot e dureros desi acum ceva ani am folosit unul multa vreme si ma obisnuisem dar acum e tare rau, apa ajuta.. ca fara apa nu as reusi.. dar doar pe picioare nu si in zone sensibile.. Sper sa ma mai obisnuiesc cu el.

      Ștergere