sâmbătă, 1 august 2015

Cumpărăturile lunii iulie

   Dacă ieri am făcut postarea cu ce am terminat azi trebuie să precizez şi pe ce am cheltuit...
   Din categoria Summer Sale nu mi-am luat nici haine, nici încălţări, nici măcar machiaje, ci...... ghiciţi... lumânări... Da! Comanda lunii în valoare de 200 lei (că nu m-am putut abţine) a fost pe Yankee Land unde mi-am luat 4 lumânări medii cu temă de iarnă şi Crăciun... (deja am stabilit cu care încep în noiembrie apoi vin cele două de Crăciun şi la urmă în ianuarie cea cu Season of Peace.). Să vedem dacă de Black friday îmi cumpăr lumânările de vară....Ca sugestie pentru cele care nu concep să dea 50 lei pe o lumânare (dar care ţine foarte mult) sunt de la Glade cu 16-19 lei şi sunt ok, adică se simte mirosul la ele şi acum am zărit şi în Dm ceva lumânări care miroseau bine la doar 8 lei (dar nu ştiu dacă în timpul arderii miros sau nu puternic.. dar în viitor le voi testa) Oricum acum vara nu prea ard lumânări, mai mult în sezoanele mai reci cu lumină mai puţină... din septembrie -octombrie în colo.


  Nu am făcut poză dar nu m-am abţinut şi am mai luat un scutec textil, acum bebe are 4 cu buzunar şi 2 prefold-uri.
 La capiolul cosmetice am fost cuminte şi am luat necesarul: deodorant, apa micelară, gel de duş, şi un spray că pe canicula asta trebuie să folosesc şi pe corp ceva.

   În rest am chetuit ceva pe suplimente de slăbit, acum încerc concentratul de oţet de mere şi Anastasia Shape... dacă au ceva rezultate am să vă spun, acum sunt doar în ziua 10 vom vedea după o lună.
   Pentru bebe de la reduceri nu am găsit decât două pălăriuţe de soare şi o pereche de pantalonaşi.
   Voi ce v-aţi mai cumpărat? Ce aţi găsit la reduceri ?
                                                                                                    xx, Cosmina

3 comentarii:

  1. gelul de dus de la Fa este chiar bun, dar tot Dove si YR raman in preferintele mele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate! Cele de la Dove sunt mai bune, si mai hidratante si mai puternic mirositoare, cele de la YR nu am mai folosit de mult dar parca nici ele nu erau chiar asa de bune ca Dove.

      Ștergere
  2. eu nu prea am cheltuit, ca se impunea un PP, dar acum imi trebuie un top coat neaparat :D

    RăspundețiȘtergere