marți, 7 aprilie 2015

Preferatele primăverii

   Majoritatea lumii face postări de genul preferatele unei luni sau char a unei săptămâni, dar eu nu pot.. le tot schimb în încercarea să folosesc din toate sau folosesc aceleaşi produse acolo unde am găsit idealul... Totuşi am observat că primăvara asta am mai adăugat câteceva pe lângu cele pe care le aveam din toamnă.. Unele stau să se termine aşa că m-am gândit să le mai fac o poză înainte de postarea cu chesti terminate...

   Deja e aprilie deci mijlocl primăverii.. şi deşi mi-am luat un BB cream pentru la vară cu spf mare nu m-am abţinut şi mi-am luat şi un fond de ten nou. M-am îndrăgostit de el de la prima aplicare, e Rimmel Lasting finish 25h. E gros, are acoperire mare, ceva spf 20, se aplciă uşor.. îmi place. Crema bronzantă Bourjois mai are un pic şi cred că acesta va fi ultimul sezon în care joacă. La început nu mi-a plăcut dar acum ştiu că o voi regreta la plecare. Tot din iarnă continui să folosesc acelaşi tub de corector de la Elf, îmi place mult dar de când cu noul fond de ten îl folosesc mai rar.

    Pentru obraji am scos din sertar blushul de la Nars in Deep Throat, e un roz pal care pară că merge bine cu primăvara şi pudra bronzantă din trioul de la Sleek.


Pentru ochi vechi favorite, pe care le-am folosit toată iarna sunt fardurile cremă Maybelline Color Tatoo unul roz şi unul gri. Cred că se vor termina primăvara asta, mai ales că le folosesc de fiecare dată sau singure sau ca bază pentru fardul de pleoape..şi dacă nu aj avea alte 200 de nuanţe de farduri cu siguranţă că le-aş recumpăra. Pe lângă aceste farduri cremoase am scos ca în fiecare primăvară fardul NYX în Frosed lilac, un fard superb care din păcate a făcut cunoştinţă cu fiică-mea şi acum e pulbere, îl mai folosesc o lună şi apoi va trebui aruncat, dar oricum era pe jumătate consumat. În acord cu fardul liliachiu am scos şi un duo de la ELF care mi se pare că merge perfect. Închei cu un rimel de la Rimmel (hahaha) Lash Accelerator, e un rimel de zi cu zi,lungeşte un pic şi separă bine, dacă vreau mai mult dramatism adaug penste Loreal Volumissime.
    Rar mi s-a întâmălat să port acelaşi machiaj al ochilor mai mult de două ori..dar acum cu aceste farduri nu mă mai saturi de fardul movuriu deschis şi de cât de primăvăratic arată, mai ales cu baza rozalie de la fardul cremă.  Acesta a fost şi motivul pentru care am decis să fac această postare-
     Voi ce preferinţe aveţ iîn această primăvară?


                                                                                                xx, Cosmina

Un comentariu: