luni, 19 mai 2014

Comandă Aoro şi alte cumpărături (Haul)

    După aproape două luni în care nu mi-am cumpărat decât strictul necesar.. adică mai nimic.. că doar am lucruri în mai multe exemplare şi rafturile stau să cadă.... uite că am pus o comandă pe Aoro. M-am concentrat pe păr deoarece toată lumea m-a avertizat că după naştere îţi cade părul rău.. au trecut aproape 2 luni şi încă nu a căzut.. dar am luat aceste măsuri:

 Mască de păr de la Revlon
Pudră prentru volum de la Schwarzkopf Osis
Spray de strălucire tot e la Schwarzkopf.-  nu am ştiut că e un ulei
Şampon Joico Balancing - într-un final ăncerc şi eu mult lăudatele produse Joico.. decamdată sunt mulţumită.
     Pentru corp mi-am luat două creme nuanţatoare dar nu am citit că Rimmel BB cream este Wash off..aş fi vrut mai mult un autobronzant gradat la fel e şi Sally Hanses Airbrush legs.... Ambele sunt cam închise pentru mine acum..dar sper ca la vară să îmi fie bune... (poate mai dau jos ceva kg până atunci)
     Toate sunt produse noi pe care nu le-am mai încercat. Sper să le fac review-uri la toate.. dar dacă sunteţi interesată de vre-unul  mai tare scrieţi- mi să mă apuc de el primul, deoare va dura ceva timp până voi scrie eu review-urile la toate
     Mi-am mai luat şi un spray termo-protector.că l-am teminat pe cel vechi de la Gerovital.. nu l-am mai folosit, e de la Kera, firmă de care nu ma auzit nimic.. dar m-a atras la raft.

   Mi-am  mai cumpărat la început de lună Şamponul Dove oil, chiar înaite de comanda de la Aoro... A fost o comandă substanţială zic eu.. deja am în cap o altă comandă de pe un alt site (cosmetice ieftine) cu produse pentru ten.. creme adică.. dar trebuie să termin din ce am mai întâi.
   Dacă aţi folosit vre-unul din aceste produse spuneţi-mi ce părere aveţi.. că sunt curioasă.... Sper să apuc să scriu despre fiecare din ele câte un mic review.. cât de curând.... în puţinul timp liber pe care îl voi avea.
                                                                                                                xx, Cosmina.

2 comentarii:

  1. Eu nu am folosit nimic,sa te bucuri de ele!
    Felicitari pentru bebe,recuperare usoara(din toate puntele de vedere)!

    RăspundețiȘtergere