marți, 25 iunie 2013

Elf duo blush si bronzer

         După cum aţi putut vedea în cumpărăturile lunii iunie mi-am achiziţionat nu unul ci trei produse de tipul duo blush şi bronzer.
        Probabil ştiţi că este unul din produsele de top de la Elf. De top...adică cunoscut şi folosit de multă lume. Are pigmentaţie bună, se aplică uşor, se poate "difuza"/blendui bine, e la un preţ acceptabil de 22 lei dacă nu îl găseşti la ceva ofertă, adică 11 lei pentru un blush sau pentru un bronzer e super tare!
         Primul pe care l-am avut m-a ţinut cam doi -trei ani, asta şi pentru că nu era singurul blush pe care îl foloseam.. L-am folosit mai mult vara pentru că are o culoare de rozuliu- piersică cu auriu, şi chiar dacă pare sclipicios, pe ten nu se vedeau particulele de sclipici. Duo-ul de care vorbesc era atunci singura combinaţie de culoare pe care o aveau, acum se numeşte StLucia pentru că au mai adăugat noi combinaţii de culori. Bronzerul l-am folosit la conturul feţei dar pentru că e aşa de pigmentat nu am reuşit să îl termin încă, se vede partea metalică a cutiei dar mai am mult din el că pun doar foarte puţin.  Multă lume a asemănat combinaţia de culori din acest duo cu cele de la Nars blushul în Orgasm şi bronzerul Laguna, dar pentru că eu nu le-am avut nu pot spune nimic despre el..doar că îmi plac mult.
                    Aici se vede cât de abuzat a fost acest duo......


            Pentru că am prins oferta de 30% off m-am decis să îl recumpăr  pe cel vechi StLucia dar să încerc şi varianta Antigua precum şi varianta StLucia cremă, ...fiecare cu 15 lei. Personal vara nu mai folosesc blush cremă pentru că la căldură mi se pare că faţa devine mai grasă, dar iarna am tot folosit, că aveam pielea mai uscată....şi îmi dădea o culoare mai sănătoasă....


Cele două de jos sunt cele cremă. StLucia are un blush mai piersică în timp ce Antigua e foarte roz. Ambele farduri de obraz au particule de sclipici dar în cel Antigua parcă se văd mai bine. Bronzerul din Antigua e mai închis şi cu o vizibilă tentă roşiatică. Varianta cremă de la StLucia are acelaşi culori, dar fără sclipici şi mult, mult mai pigmentate. Crema este foarte fină şi se poate uniformiza bine atît cu degetele cât şi cu pensula.


Jos sunt cele cremă, la mijloc StLucia pudră şi sus Antigua.

De la stânga la dreapta: duo-ul StLucia cremă, StLucia pudră şi Antigua.

    Mi se par produse foarte bune, şi chiar l-am recumpărat deşi am şi alte produse asemănătoare deoarece raportul calitate-preţ este fantastic, plus are oghinda mare şi dacă îl iau cu mine  în vacanţă nu am numai două produse la un loc dar şi o oglindă de poşetă.
   Pentru vara aceasta preferatul meu rămâne cel în nuanţa StLucia, dar varianta de blush Antigua e un roz pe care îmi place să îl folosesc în mijlocul iernii, îmi pare că arată bine pe un ten alb ca zăpada nişte obrăjori rozalii ca păpuşile de porţelan. Singurul care nu mă atrage aşa de tare e bronzerul din varianta Antigua, mi se pare cam prea roşcat pentru contur şi un pic cam prea pigmentat - dacă pot spune aşa ceva (zici că aş comite un sacrilegiu, în machiaj toată lumea aleargă după produse cât mai bine pigmentate, deoarece rezistă mai bine şi ai nevoie doar de puţin o dată aşa că te ţine produsul o veşnicie!)
   Dacă nu aţi încercat încă acest produs eu chiar îl recomand.. şi mai recomand să aşteptaţi si o ofertă că cei de la Elf au tot timpul fel de fel de oferte, dar când apare, nu staţi mult pe gânduri că majoritatea produselor bune dispar din stoc repede!
                                                                    xx Cosmina

2 comentarii:

  1. culorile sunt foarte frumoase
    un review interesant, chiar o sa le incerc :d

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac foarte mult.... am facut postul tocmai pentru ca mi se pareau atat frumoase culoarile cat si la pret acceptabile. ma bucur ca l-ai gasit interesant!

      Ștergere