luni, 9 decembrie 2013

Manichiuri mai puţin reuşite

   Nu doar pozele sunt nereuşite..să fim serioşi nici manichiurile nu sunt grozave. De ce fac această postare atunci? De ce nu... Acesta este un blog unde împărtăşesc toate experienţele mele cu lumea frumuseţii: cosmetice, makeup, creme, manichiuri..etc... Şi da.. unele din experienţe nu sunt plăcute, altele nu sunt reuşite.. asta e!
    Legat de calitatea pozelor.. nu ştiu ce să zic.. Fac pozele cu telefonul meu de 2 ani..şi uneori sunt surprinsă de cât de clare sunt..alte ori de cât de proaste şi neclare...Mare parte ştiu că e din vina luminii..naturală sau artificială...dar de multe ori cred că îmi tremură mie mâinile..sau nu ştiu ce are.. că nu reuşesc că le fac clare... Oricum adaug aceste poze neclare..doar ca ilustraţie la povestea mea... nu ca model..
   Duminică mi-am făcut manichiura un ALB ARGINTIU..aşa în aşteptarea zăpezii care nu mai vine... Luni seara am considerat că e prea plictisitoare şi am adăugat câteva  elemente verzi..liniuţe şi buline...


Apoi a venit joi...5 decembrie..şi în aşteptarea lui Moş Nicolae.. am vrut să adaug ceva roşu... să pară ca nişte acadele. Din păcate dexteritatea mea a fost egală cu 0...  Lenea nu m-a ajutat să dau jos lacul şi să refac toul..am pus peste..


La stânga mai arătau cumva..dar la dreapta era ma rău... Ideea e bună..dar executarea e foarte proastă...
 Deci săptămâna care a trecut nu a fost una reuşită..din punct de vedere a manichiurii..plus că mai nou răbdarea mea de din ce în ce mai mică..nivel critic apropiat de 0. Idei bune am avut... dar nu sunt în dispoziţia ideală să le execut. Săptămâna asta nu fac nici un model..am ales oje cu sclipici....mai de efect!

                                                                              xx, Cosmina
  

6 comentarii:

  1. Si eu ma gandesc la zapada care nu mai vine :D

    RăspundețiȘtergere
  2. :D "Orice artist a fost candva un amator" ;) si eu ma mai uit uneori prin fotografiile mele vechi si rad cu pofta cand vad ce minunatii faceam :)):))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La partea cu nail art-ul voi ramane mereu la nivel de amator incepator.... dar sper ca macar calitatea pozelor sa fie mai ok

      Ștergere
  3. Desi e cu linii nu stiu de ce manichiura ta m-a dus cu gandul la buburuze. :D

    RăspundețiȘtergere