marți, 10 decembrie 2013

Idei de cadouri

            Pentru că a venit luna cadourilor, m-am gândit să fac un post cu ceea ce am cumpărat eu pentru cei apropiaţi.. Am mai făcut un astfel de post cu idei generale atât penu ea vezi aici cât şi pentru el vezi aici... Acum vin cu sugesti concrete. Trebuie să ţineţi cont de faptul că ai mei nu sunt deloc pretenţioşi şi le plac cadourile practice, plus că aceste cadouri sunt la buget redus... Aşa că mare parte a cadourilor sunt seturi de cosmeticale, produse de îngrijire.... plus câteva bonusuri dulci pentru fiecare. Mai am de conceput un cadou pentur o prietenă care va consta într-o cremă de corp şi ceva accesorii (lanţ, brăţări..)..cred! şi am uitat să fac poză la un cadou de la Loreal cu două creme Nutri Gold pe care l-am luat pentru o altă prietenă... Majoritatea cadourilor le-am şi dat de moş Nicolae, că nu ştiu cum reuşesc să mă văd cu toată lumea de Sărbători.
       Mama - o cremă antirid de la Eugerin şi o cafea 


Tata - un set Nivea cu spumă de ras şi loţiune după ras, un săpun Dove şi o ciocolată neagră


EL- set Adidas (gel de duş, loţiune după bărberit şi deodorant), un set de lame de ras, un deodorant stick (acesta îi place) o ciocolată şi ceva gume

sau un parfum(acest cadou l-a primit în vară)


Cadoul potrivit pentru o prietenă sau pentru o adolescentă - set de spray cu loţiune de corp Victoria Beckam (sau alt set de acest gen.am văzut şi de la Beyonce Pulse..dar mult mai scump)
alaturi de un  Demachiant Nivea cu discuri demachiante


  Un cadou mai valoros ar fi un ondulator sau un uscător de păr (ceea ce am primit eu!) valabile pentru oricare Ea. (lumea ştie că am destule creme şi machiante)

      Majoritatea cadourilor sunt cumpărate din Carrfour sau Real.. mai puţin electronicele care nu ştiu de unde sunt luate..dar se găsesc cam peste tot... Crema Eucerin e luată din Sensiblu iar parfumul Boss e luat în vară din aeroport. ..
    Puteţi mereu adăuga lacuri de unghi, rujuri sau palete de farduri dacă ştiţi ce ar fi pe placul fetelor sau doamnelor din viaţa voastră.. Eu nu am adăugat deoarece nici una din persoane nu e aşa fanatică ca mine..plus că machiante le dau tot anul cadou..acum vreau să fac cadouri mai diferite.
        Voi ce cumpăraţi pentru cei dragi?
                                                                                           xx, Cosmina

4 comentarii:

  1. cum mirose parfumul victoria beckam? am vazut in carrefour astfel de seturi dar nu am incercat parfumurile! oare persista? avand in vedere ca sunt ape de toaleta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa fi atenta cand cumperi..ca abia acasa mi-am dat seama ca cel de la Victoria Beckam nici macar nu e apa de toaleta, e spray odorizant..adica ca un fel de body spray..si nu tine mirosul mai mult de o ora..doar daca pui pe o bluza sau o esarfa.. de aceea am zis ca e mai potrivit pentru o adolescenta. Mirosul e frumos..discret..racoros, usor floral... Am avut insa setul de Beyone Pulse...inca mai am parfumul..si acela tine mult mai mult..cred ca e apa de toaleta sau chiar apa de parfum..(am aruncat ambalajul si pe sticla nu scrie)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Mersi! Sper sa fie pe placul celor pentru care am cumparat!

      Ștergere