joi, 7 noiembrie 2013

La o cană de ceai

        Dacă se spune că frumuseţea vine din interior..sigur că o cană cu ceai cald ajută, la frumuseşe..adică...  Mai ales acum că vremea s-a răcit.. afară e urât şi plouă.  
        O perioadă am renunţat de la cafea şi m-am axat numai pe ceai... Eram o fană de multă vreme.. dar mereu când începe sezonul rece revin la această plăcere ..o cană cu ceai.... Mai ales după ce se lasă înturnericul.. o cană cu ceai în timp ce te înfofoleşti în faţa micului ecran.. pare de vis.... Am şi ceaiuri preferate.. De anul trecut de când l-am descoperit viaţa mea e mai frumoasă.. se numeşte LIPTON CU VANILIE ŞI CARAMEL...  Dar nu neglijez nici ceaiurile fructate... încerc mereu noi combinaţii.. acum pe locul doi al topului meu se află Ceai Natural din 7 plante..aşa are iz de lamâie şi alte fructe...

Locul trei si medalia de bronz o are:  Cocktail de fructe

Mai am prin dulap şi alte ceaiuri care nu m-au impresionat:
În scop medicinal ţin şi un ceai de mentă în caz de dureri de burtă sau diaree şi unul de muşetel..pentru răceli sau pentru a-mi spăla faţa în caz de iritaţii. Şi dacă caut bine ştiu că am şi ceva flori de tei uscate...tot în caz de răceală
     Eu beau ceaiul simplu, nendulcit..fără nimic.. Dacă sunt răcită atunci pun lamâie şi miere... în rest nu. Voi cum preferaşi să vă beţi ceaiul?  
     Anul trecut aveam în preferinţe un ceai care se numea Ceai de iarnă..cu mere, portocale şi alte fructe parcă era..Poate revin şi la acela..că acum cel de pe locul doi  e cam gata.
    Vouă vă place ceaiul? Care e preferatul vostru?
     Vă mulţumesc dacă aţi stat cu mine la o cană cu ceai!
                                                                                                 xx, Cosmina

7 comentarii:

  1. Eu il fac dulce :)) daca il beau simplu imi vine sa vomit .. nu imi place gustul :D =))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahaha... La mine e tocmai invers, vreau sa simt gustul..si astfel aleg care ceai imi place mai mult..nu il indulcesc decat daca e obligatoriu!

      Ștergere
  2. de la tekkane folosesc ,..au arome de craciun si au gust foarte bun
    dar de la lipton cu vanilie sigur voi incerca
    ca vreau sa renunt la cafea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu aroma de craciun??? De unde l-ai cumparat? Vreau si eu!

      Ștergere
  3. ceaiul negru cu bergamota si un pic de lapte. simplu, fara zahar. Consider ca zaharul ii strica tot gustul si savoarea ceaiului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador ceaiul! Mi-a placut si mie cel cu vanilie si caramel,acum am tot unul de la Lipton,cu rodii.E delicios,eu pun si putina miere ca nu-mi place daca nu-i dulce. :D

    RăspundețiȘtergere