luni, 11 noiembrie 2013

Deja mă gândesc la Crăciun!

   Şi când spun deja... mă refer de vre-o 10 zile ..adică din 1 noiembrie.. E prea devreme? Iniţial totul a început de la fetele de pe youtube care după ce au terminat cu decoraţiile de  Haloween au început cu cele de Crăciun, nu toate...unele..apoi au apărut haul-urile de la Lush (să nu începem..că e criză!) care au scos..la ei, produsele de sărbătoare... A continuat la finalul weekend-ului trecut, 2-3 noiembrie când am observat că şi la noi toate magazinele şi-au scos ornamentele de Crăciun pe rafturi. Cel mai şocată am fost când am intrat în Metro şi în Selgross.. că erau chiar la intrare, la Kaufland şi la Carrfour erau mai pe rafturi...   Şi de atunci sunt cu gândul tot la Crăciun. Unde mai pui că în Metro m-am îndrăgostit de o pătură pufoasă cu motive de Crăciun.dar nu aveam monetarul necesar penru ea, dar intenţionez să mi -o iau la salar.
    E prea devreme penru Crăciun? Parcă pare un pic mai devreme decât în alţi ani....Oricum m-am hotărât ca pâna vineri 15 noiembrie, când începe postul să nu fac nimic.. M-am  uitat eu la setarul cu decoraţiuni dar am fost cuminte... De vineri însă ÎNCEP! Am o coroniţă cu lumăniri şi o mini faţă de masă pentru sufragerie (doar pentru centrul mesei), pătura aia...pufoasă cu blăniţă pentru canapea..... scot luminile pentru geam... şi poate ceva beteală sau mărgele pentru unele rafturi...deşi cu acestea din urmă poate aştet până în 1 decembrie.
    V-am spus cât de mult îmi place Crăciunul... E perioada mea favorită din an, nici ziua mea nu are aşa o savoare.... Şi în fiecare an îmi pare rău când trebuie să desfac pomul sau să strâng decorurile... Deşi la mine asta de întâmplă prin februarie... Cumpărarea bradului bineînţeles rămâne pentru decembrie după 15... dar până atunci ...mai adaug mici decoruri prin casa. Acum şi vremea a fost destul de caldă pentru această perioadă şi mi-a mai tăiat din avântul de sărbătoare.. dar de vineri..nimic nu mă mai opreşte    Mai multe despre bradul ce anul trecut aici deşi pozele nu sunt cele mai clare...
     De doi ani tema de culori a fost roşu cu auriu..pentru brad... acum trei ani cred că a fost argintiu cu albastru...şi înainte de asta a fost multicolor... mai departe nu mai ştiu ... Anul acesta m-am gândit să mai schimb şi vreau roşu şi alb... Pentru asta am de investit în ceva globuri albe că nu am.... Oricum poate mă răzgândesc până în decembrie... Oricum de doi ani am descoperi că nu îmi mai pace ca în brad să fie beteală... mai ales dacă am noroc la un brăduţ bogat în crenguţe... Beteala rămâne să fie folosită pentru alte decoruri.. pe rafturi în special, în faţa televizorului..etc.
    Voi când începeţi pregătirile? Cu ce începeţi?

2 comentarii:

  1. Eu incep cu lista de cadouri pe care vreau sa le primesc :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am un wish list..dar sigur o sa mi le cumpar singura... candva..

      Ștergere