vineri, 8 noiembrie 2013

Balsam de buze EOS - review

                                     EOS - Evolution of smooth   
               Mi-am cumpărat la finalul verii acest basam de buze despre care auzisem lucruri foarte bune... Mi-a fost greu, recunosc să dau 27 lei pe un balsam de buze.. şi asta pentru că e ceva Limited Edition..că în general costă 36 lei. Eu l-a luat de pe www.cosmetic-style.ro şi am ales varianta pomegranet & raspberry.
   Este descris: Limited Edition Basket of Fruit lip balm collection contains four 95% organic, 100% natural, and paraben and petrolatum free lip balms. Packed with antioxidant-rich vitamin E, soothing shea butter and jojoba oil, eos keeps your lips moist, soft and sensationally smooth.
- Long-lasting moisture; Shea butter & vitamin E; Smoothes on clear; Precisely glides on lips; Twist-off top; Gluten-free; Paraben-free; Petrolatum-free; Phthalate-free
   Adică.. natural, fără prosti de chimicale, cu vitamina E şi unt de shea

        Ambalajul îl face să fie colecţionat de multe fete, mai ales cele din Sua, unde nu cred că e aşa de scump...
            E ca un ou care se desface la mijloc. Are un fund plat care îl ajută să stea drept. Miroase foarte fructat, aşa cum îi spune şi numele. Nu are gust. Are o consitenţă mai interesantă, un pic diferită de alte balsamuri de buze... Nu e gras deloc..deşi lasă pe buze hidratarea de care ai nevoie, e un pic cerat dar nu foarte, adică poţi să îl aplici uşor dar nu alunecă. Se consumă destul de greu deoarece nu ai nevoie să tot reaplici.


        Chiar în săptămâna în care l-am luat aveam buzele crăpate de la vânt şi după prima aplicare mi-a făcut bine. Mi se pare un produs foarte bun.. cred că e cel mai bun balsam de buze pe care l-am avut pâna acum. Cel mai bine vom vedea cum se va comporta în mijlocul iernii aspre!
         Dar întrebarea care e pe buzele tuturor este: Merită atâţia bani???? Sinceră să fiu cu voi răspunsul meu e NU.. deşi nu i-am găsit nici un defect...  Eu tot cred că e mult prea mult pentru un balsam de buze, chiar şi unul foarte bun... Ştiu că trebuie să fie şi o variantă mai ieftină şi la fel de bună. Ştiu că în trecut mi-au plăcut balsamurile de la Gerovital..au fost eficiente... Cele de la Nivea un pic colorate nu mi se par eficiente....  Pentru că pe acesta îl ţin pe noptieră mai vreau să încerc încă un balsam de buze iarna asta, poate găsesc alternativa.... mă găndesc la cel de la Himalaya sau cel de la Alverde..să sunt companii mai naturale.. Dacă găsesc ceva bun..vă ţin la curent.
       Voi ce balsam de buze preferat aveţi?  Sunteţi interesată de acesta?
                                                                               xx, Cosmina

7 comentarii:

  1. Si mie mi se par cam multi bani pentru un balsam de buze,desi daca as sti ca hidrateaza foarte bine i-as da fara pareri de rau.Din ce am folosit pana acum mi-au placut cel mai mult Nivea(cel albastru,clasic) si unul de la Essence. :) Si eu sunt tentata de cel de la Himalaya,am auzit ca e bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De două zile mi-am lua cel de la Himalaya şi mi se pare foarte bun, încă e în probe...dar la preţul de 6 lei e mai mult decât ok!

      Ștergere
    2. Mie mi se pare super.. Si mai ales crema de corp nu are termen de comparatie.
      Le-am cumparat ieri de pe www.beauty-escape.com

      Ștergere
    3. uitati aici cu doar 25 de lei !!
      https://www.facebook.com/pages/Eos-LipBalm-Evolution-of-smooth/767916053247043?ref=hl

      Ștergere
  2. Alegeti balsamurile de calitate. Nu nivea si alte prostii.
    Aveti aici un link: www.eos-romania.com .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. www.eos-romania.com devine www.beauty-escape.com. Va asteptam !

      Ștergere
  3. Am Eu Eos de vanzare, si nu la 36 de lei
    https://www.facebook.com/pages/Eos-LipBalm-Evolution-of-smooth/767916053247043?ref=hl

    RăspundețiȘtergere