joi, 1 decembrie 2011

1 Decembrie!!!!!!

   
1 decembrie - Ziua Naţională a României - La mulţi ani români! La mulţi ani celor care rezistă pe aceste meleaguri pline de istorie şi încă cu frumuseţi sclipitoare date de natură! La mulţi ani celor care au plecat peste hotare să facă ceva dar care au rămas cu dorul în suflet şi în ochi! La mulţi ani celor care care nu uită de istoria noastră, care împărtăşesc lucrurile bune din ţara noastră, care admiră peisaje şi apoi povestesc mai departe. La mulţi ani celor care luptă pentru aurul din minele noastre (noi Dorim ca cei din Roşia Montană să aibă locuri de muncă si Dorim ca minele să se deschidă, dar nu oricum! Aceleaşi joburi se crează şi dacă nu se foloseşte ceanură, aceleaşi joburi se crează şi dacă profitul este împărţit cu statul român, adică peste 50% ......  etc.). La mulţi ani celor care luptă pentru salvarea pădurilor virgine, pentru ocrotirea naturii! La mulţi ani celor care luptă pentru salvarea educaţiei, cu fiecare copil în parte, care uită câţi bani câştigă punând educaţia celor mai mici pe primul loc! La mulţi ani VOUĂ tuturor!


1 decembrie Ziua de luptă împotriva SIDA. Să ne aducem aminte să fim toleranţi, să fim informaţi, să luptăm cu prejudecăţile. Virusul HIV  şi SIDA nu se transmit nici printr-o mângâiere sau atingere, nici printr-o strângere de mână, nu se transmite nici stând împreună la un suc sau la o cafea. Un zâmbet cald, o vorbă bună nu te costă nimic!







1 Decembrie - Prima zi de iarnă din calendar! Ca niciodată (adică eu nu îmi mai amintesc!) a nins. Totul a căpătat altă culoare, alt miros... de iarnă. De azi mă apuc de decorat..... puţin câte puţin... Vreau  brad împodobit mai repede... să mă pot bucura de el! Vreau zăpadă.... Vreau să ascult colinde.... Vreau să miroasă casa a brad şi să sclipească multe beculeţe şi să aprind multe lumânări.. Da!!!!!  Mă şi apuc.....

Şi pentru blogul acesta mic, vreau ca luna asta să fac mai multe analize de produs, adică review-uri, că e luna cadourilor pentru cei dragi şi pentru tine, şi aş vrea să împărtăşesc din experienţa mea, poate ajută pe cineva!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu