marți, 11 octombrie 2011

Filmele preferate- doar pentru visători

  Moda, machiajul, natura, (toate lucrurile care mă pasionează), toate sunt se regăsesc în lumea filmului. Dar dacă ai nevoie de inspiraţie, pentru orice, nu e loc mai frumos ca cel al lumii filmului fantastic, cu personaje mitologice, lumi ireale.... şi nu numai. Dacă sunt întrebată care este filmul meu preferat trebuie să răspund fără dubiu:
   Şi da..... nu are nici o legătură cu moda, machiajul, sau natura.... dar fără să ştiu explicaţia ştiinţifică, acesta este răspunsul!!! O frumoasă poveste despre dragostea pentru viaţa asta ..... şi cealaltă.....(de regulă e difuzat de televiziuni în pragul Crăciunului, în varianta alb-negru sau color... foarte vechi film de prin ani 50).
  Acum, pentru toţi visători, ca să nu zic copii ce au trecut cu mult de majorat ... aşa ca mine... alte filme preferate sunt două producţii de la Hallmark. Sunt poveşti fabuloase, cu producţii pe măsură, efecte speciale drăguţe, şi actori renumiţi:
 Nopţile arabe, conţin poveşti mai mici ca Aladin, Ali Baba şi cei 40 de hoţi, şi multe altele în cadrul unei alte poveşti, mai mari, cea a Sheherezadei. Şi din toate aceste poveşti mai mici rolul lui John Leguizano ca duhul lămpii şi ca duhul inelului m-au fermecat. Aproape tot filmul se gaseşte pe youtube (în 18 părţi) doar că are o calitate proastă. Îl ador .... tot filmul şi nu mai ţin minte de câte ori l-am văzut. Copilul din mine râde şi se bucură nespus de fiecare dată, doar că şi înţelege morala fiecărei poveşti! Poveştile chiar te ajută în viaţa, dacă le înţelegi. 
http://www.youtube.com/watch?v=RBl4m5m_d-w&feature=related
aceasta e partea a 9-a, unde încep să apară duhurile...
                Un alt film produs tot de Hallmark, despre celebrul vrăjitor. Conţine legenda regelui Arthur, a sabiei Excalibur, fiinţe mitologice şi binenţeles multă magie. Da, cred că e un film pentru copii, eventual adolescenţi, dar am avertizat în titlu ca aceste filme sunt doar pentru visători!     
             Dacă cineva e curios .... vă doresc vizionare plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu