joi, 6 martie 2014

Viitorul incert al acestui blog

     Dacă până acum nu am intrat în subiecte personale, despre viaţa mea, am mai făcut eu câte un Tag.dar nu am prea amestecat viaţa privată cu pasiunea pentru cosmetice şi produse de îngrijire. Acum însă mă simt cumva obligată să vin cu câteva precizări pentru toate cele care mă citesc acest blog cu regularitate, cele care lasă comentari şi cărora le MULŢUMESC din suflet! Când am creat acest bog nu credeam că cineva mă va urmări prin GFC sau voi avea comentarii....am dorit doar să împărtăşesc cu lumea obsesiile si pasiunea pentru machiaj, îngrijire, un pic de modă. ..şi  cumpărături.
      După cum poate aţi citit în postarea cu Cosmeticele din bagaj aici, plec la Cluj pentru o perioadă nedefinită (eu fiind din Oradea), iniţial am zis o sătămână dar adevărul e că nu se ştie.  Nu e concediu, nu e pentru lucru ci e pentru naşterea primului copil.... Cum acest lucru e imprevizibil nu ştiu cât voi sta pe acolo... la început în aşteptare (când mai pot posta câte ceva) apoi la maternitate... Iar ce va urma e la fel de imprevizibil.. Cu siguranţă voi avea nevoie de recuperare câteva săptămâni şi deci nu voi reuşi să postez nimic. Acum am câteva postări în minte pe care poate voi reuşi să le termin..dar nu pot fi sigură pentru ce va urma. Cu siguranţă după câteva luni după ce mă deprind cu noua meserie de mămică voi reveni treptat cu câte o postare, poate chiar înainte... nimic nu e clar, cum va fi, ce va fi.... Mă gândeam la un moment dat să creez un alt blog unde să scriu experienţa mea cu sarcina, apoi cu naşterea..etc..dar nu am mai făcut-o..Nu am vrut să transform acest blog în aşa ceva deoarece cele care îl urmăresc sunt interesate de beauty şi fashion şi vreau să respect opţiunea lor.
     E foarte neclar viitorul acestui blog... dacă pasiunile mele vor rămâne aceleaşi cu siguranţă şi blogul va rămâne. Sper ca în cei doi ani jumătate de blog să fi ajutat cu ceva, pe cineva sau măcar să fi creat lecturi plăcute. Mulţumesc încă o dată celor care citesc aceste rănduri, vă doresc numai bine şi o primăvară fumoasă!.

                                                                                            xx, Cosmina

6 comentarii:

  1. Sa ai o nastere usoara si sa fiti sanatosi si tu si bebe!
    Mi-ar placea sa citesc postari cu experienta ta de mamica chiar pe acest blog,pe mine nu ma deranjeaza.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Poate voi realiza ceva postari dar dupa un timp.. dupa ce voi reusi sa ajung la ceva concluzii sau sa meditez la ceea ce se intampla

      Ștergere