luni, 3 martie 2014

Cumpărăturile lunii februarie (haul)

    Se pare că mai am o săptămână la dispoziţie pentru a mai posta căci plecarea şi şederea la Cluj s-a amânat, cel puţin deocamdată. Acum vreau să vă arat ce mi-am mai cumpărat, .deşi personal speram să nu mai am multe deoarece la începutul lunii am făcut un Mic haul, vezi aici   unde mi-am cam luat necesarul. Pe la jumătatea lunii am fost prin DM din necesitatea de a-mi recumpăra loţiunea anti-vergeturi de la Palmers şi deodorantul fără aluminiu de la Alverde ( review aici)... piese de rezistenţă la mine... pe care aţi văzut că le-am terminat în postarea cu  produse terminate în februarie Mă bucur că am reuşit să nu mai iau şi alte chesti..că magazinul asta îi fură discernământul.



 Nu am putut să ma abţin să nu comand de pe www.cosmetic-style.ro că aveau de mărţişor transportul gratuit chiar şi prin curierat rapid, aşa că mi-a luat luat 3 produse Victoria Secret: un balsam de păr  - e prima oară când încerc un balsam de păr de la această firmă (eu nici nu foloseam balsam de păr de ceva timp..l-am luat pe post de parfum de păr!) şi două geluri de duş din game diferite (am mai avut şi încă mai am în baie jumătate dintr-un gel de duş VS dar din altă gamă). Pot spune că toate miros extraordinar de bine dar speram ca gelurile de duş să aibă un miros mai puternic

 În ultima zi din februarie, pe 28 ...dacă tot eram la plimbare prin mall (de fapt căutam un loc unde să mâncăm ceva ..că eram în Cluj) mi-am luat serul pentru unghii de la Loreal (tot din DM). Încă nu l-am încercat dar ultima oară mi s-a părut că unghiile mele au început să fie cam galbene, deşi folosesc de fiecare dată base coat.. Acesta spune că este un ser care se poate folosi şi ca base coat, deci sper să fie ceva de el. Voi l-aţi încercat?


Până la urmă tot s-au adunat ceva cumpărăuri pe luana asta... Mereu cu ceva scuze mă tot plimb..luna ianurie a avut Lush 50% reducere...acum pe cosmetic style a fost transportul gratuit.. etc.... Totuşi nu mi se pare că am exagerat mult cu cele cumpărate .împreună cu cele de la începutul lunii bineînţeles, nu?
                                                                                           xx, Cosmina

4 comentarii:

  1. Sa le folosesti cu drag!:*
    Astept parerea ta despre serul pt. unghii :D >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare interesant serul de unghii,nu am auzit de el pana acum..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este o gama noua de la Loreal care contine 3 produse pentru unghii, acest ser, un intaritor si un top coat cred.

      Ștergere