luni, 19 septembrie 2011

Animal print

     În lumea modei imprimeurile inspirate de animale au fost şi sunt la modă variind in funcţie de ani şi sezoane. În ultimele sezoane imprimeul leopard a fost în vârf ierarhiei, pentru cele curoajoase să îl poarte. 
Acum se pare că acesta urmează să fie detronat de imprimeul de şarpe. Doar că imprimeul de şarpe nu pare a fii valorificat la adevărata lui valoare.
Şerpii sunt exprem de diferiţi la colorit şi lumea pare să vadă doar unul sau două motive (cele de mai sus). De ce nu se uită lumea şi alte motive şi culori, natura e atât de variata.

îmi place să privesc aceste imprieuri deşi nu cred că aş purta prea mult nici unul, aşa sunt eu mai conservatoare, dar brovo celor care le poartă. Un alt imprimeu utilizat în modă a fost cel al zebrei, dar acesta acum nu mai e in, is out!!! Săraca zebra!
Dar dacă ar apărea imprimeu inspirat de ţestoasă cu siguranţă l-aş adopt. Uraaaa pentru toţi susţinătorii ţestoaselor. De ce ar fii şerpii mai superiori? Sau zebrele sau leoparzii? Ţestoasele au carapace fascinante, aşa că atrat atenţia tuturor creativilor din domeniul modei că printul turtle nu a fost niciodată la modă şi asta ar fii cea mai bună idee, încă nefolosită (ceea ce e greu în ziua de azi - să găseşti idei nefolosite în modă). Pentru inspiraţie las amintire pozele de mai jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu