miercuri, 14 octombrie 2015

Toner cu acid glicolic de la Mario Bădescu - review

  Când vine vorba de toner pot spune că nu sunt un fan. Am folosit din când în când dar apoi am făcut pauze. Până la acesta nu am găsit unul care să zic că îmi place. Mereu citesc despre paşii în îngrijirea tenului şi mereu dau de toner dar adevărul e că eu nu observ nici o diferenţă la nivelul pielii atinci când folosesc faţă de atunci când nu folosesc. Cu toate acestea am comandat acest toner deoarece eram interesată din prisma faptului că acesta conţine acid glicolic foarte indicat penturu exfoliere chimică şi plus că produsul este recomandat şi persoanelor cu piele sensibilă.. adică eu câteodată.
   Flaconul este din plastic iar tonerul este de culoare albastră (seamănă cu spirtul) şi are un miros discret fesh. Scrie că se aplică dimineaţa şi seara pe tenul curat eu l-am apliat doar o singură dată pe zi. Este recomandat tenului sensibil dar nu este recomandat tenului cu erupţii. eu nu am cicatrici de acnee să îmi dau seama dacă chiar ajuta la decolorarea lor sau la uniformizare culorii tenului
   Chiar dacă nici de această dată nu am văzut nici un rezultat la nivelul tenului tot îmi place acest toner deoarece:
- nu conţine alcool
- are doar 4 ingrediente şi alea bune: apa, aloe, extract de grepfruit şi acid glicolic
- acidul glicolic exfoliează delicat abia dacă simţi ceva
- o cantiate mică e deajuns pentru toată faţa.
În concluzie: sper ca tenul meu să îmi mulţumească la bătrâneţe. În viitor probabil am să îl recumpăr dar nu chiar acum, după cum am mai zis nu am văzut nici un efect dar dacă vreodată vreau din nou să adaug tonerul la rutina zilnică probabil tot la voi apela.
   
Eu l-am luat de pe cel.ro dar cred că se găseşte şi pe alte site-uri. Acum văd că e 113 lei dar eu stiu că am dat mai puţţin pe el, probabil era la ceva ofertă ..
  Voi l-aţi folosit? Folosiţi toner în rutina zilnică?
                                                                                  xx, Cosmina



Un comentariu:

  1. Imi plac produsele Mario Badescu, dar la anumite produse e greu sa te incadrezi in termenul de expirare.
    http://strumfette.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere