luni, 6 ianuarie 2014

Listă de dorinţe pentru 2014

  Pentru că e început de an m-am gândit să fac o listă cu produse pe care mi le doresc în noul an.. deşi par multe, cred că e mult mai bine să am o listă de care să mă ţin decât să cumpăr haotic şi din impuls... Majoritatea produelor se află de cel puţin 6 luni pe lista mea de cumpărărturi... dar nu am reuşit să mi le cumpăr... deci sunt produse la care m-am tot gândit..  Ar trebui să fac şi o lista de acţiuni pentru noul an, gen To Do list.. şi primul lucru de pe listă  să fie Ţine-te de listă!
    De un an dezbat intens interior dacă să imi iau sau nu paleta Urban Decay Naked Basics, deoarece le am pe primele două... la început nu am considerat necesar ..dar am observat că mereu gravitez spre cele 3 farduri mate şi cred că ar fi o achiziţie bună... nu doar ca paletă în sine dar ca ajutor pentru fardurile sidefate sau mai strălucitoare. (cât priveşte Naked 3..iniţial am zis categoric NU..că am destule farduri şi palete, inclusiv rozuli..acum însă am hotărât ca abia la finalul anului 2014 să iau o decizie..să treacă valul de nebunie şi mai vedem)
  
    Un alt produs ce stă pe listă de mai bine de 6 luni sunt blush-urile de la firma The Balm.. aş prefera cele Instain .dar în Cluj nu am văzut decât cele normale.. care oricum îmi plac gen Cabana Boy sau Frat Boy.


        Pensulele de la Rel Techniques sunt şi ele pe lista mea de maibine de jumătate de an..am vrut să le iau de Black Friday dar nu le-am mai prins în stoc... Am vre-o 3-4 pe listă.

  
     Sunt încă în dezbatere dacă să îmi iau sau nu o paletă magnetică Z. Preţul de 100 lei penru o paletă goală mi se pare mult prea mare.. Într-adevăr aş putea astfel să îmi mai aerisesc colecţia, majoritatea produselor mici gen farduri de pleape single, paletuţe mici gen duo sau trio, farduri de obraz ar încăpea acolo.... Pe de altă parte e bine să mai ai produse mici dacă vrei să pleci undeva mai adaugi câte ceva în gentuţa cu cosmetice în ultimul  moment dacă încape. Acum că mi-am rearanjat întreaga colecţie de machiaje într-un singur seltar (trebuie să vă arăt într-o postare).. nu mi se pare o  necesitate.  nu sunt înghesuite, sunt chiar aerisite.

    Tot am zis că nu mai investesc în machiaje..că ar fi mult mai bine pentru mine dacă vreau să mă răsfăţ să investesc în creme..că sunt trecută de 30 de ani..şi e important..dar ce să faci..tot machiajele mă atrag cel mai tare..deşi acum sunt foarte mulţumită de colecţia mea...
   Poate anul  acesta investesc într-un ser foarte scump gen Estee Lauder ..sau mai era unul de la Clarins pe listă... dar pe locul doi

    Aş vai vrea şi o mască bună de ten, dar numai după ce le termin pe cele două din baie (ambele Avon-  de care nu sunt foarte încântată). Pentru purificarea tenului am avut masca Magnaminty de la Lush care a fost foarte bună (şi o voi recumpăra)..dar acum aş vrea una de la L'occitane..ori cea Immortelle ori cea cu Angelica


Şi pentru că vorbim de L'occitane, o firmă pe care vreau să o încerc de mult timp..dar pentru că e aşa de scumpă tot amân (e chiar mai scumpă decât Lush), vreau să mai încerc de la ei Gelul de duş cu ulei de migdale... probabil cel mai cunoscut şi apreciat produs al lor. E pe listă de mai bine de un an.

Cam acestea sunt lucrurile la care voi visa anul acesta..cum unele stau confortabil in lista de un an..nu garantez că nu vor mai sta..deoarece mereu se mai găsesc noi si noi produse care sa te tenteze...
   La final trebuie sa mai precizez câteva produse care nu sunt neaparat dorinţe dar mai degraba planuri..
Dacă îmi temin toate rimelurle (3).. vreau să îmi iau Maybelline The rocket.
Dacă îmi temin toate fondurile de ten (tot 3 am.dechise toate), vreau să îmi iau Rimmel Mach Perfection
Dacă termin măcar un ruj sau un glas..sper să mă abţin să nu mai iau nimic!!!!

  Voi ce aveţi pe lisa de dorinţe anul acesta? Nu mă refer aici la Sănatate, fericire, împliniri şi bucurii, timp petrecut cu cei dragi, succes în acţiunile întreprinse etc., cu siguranţă acestea sunt mult mai importante decât orice produse... dar suntem oameni şi vrei nu vrei ne dorim şi lucruri materiale..chiar dacă sunt superficiale şi nu ne ajută cu nimic..totuşi cumva reuşesc să ne bucure.şi dacă pentru puţin timp.
P.S. Pe lista de Fashion nu am nici un lucru.. ÎNCĂ!
             Am uitat să adaug că vreau să imi iau şi un primer la vară, sper să il gasesc pe cel de la Rimmel, deşi nu l-am văzut la stand niciodată, dacă nu îmi iau Bioderma pore refiner,  un spray de fixare a machiajului, aş încerca cel de la NYX, şi o  cremă cu factor de protecţie 50 pentru faţă, probabil La Roche Posay.                                                                            
                                                                                          xx, Cosmina



6 comentarii:

  1. eu sper ca anul acesta sa nu cumpar deloc farduri si creioane. Vreau in schimb rujuri si corectoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce scurt si la obiect esti.. Ai pus ochi pe ceva rujuri sau corectoare care te tenteaza?

      Ștergere
    2. rujuri vreo 5, si am voie ca am doar 2. Corectoare... aici vreau sa incerc tot ce se poate incerca, din cele in varianta lichida, am observat ca cele stick sunt prea uscate pentru zona sensibila a ochilor!

      Ștergere
    3. Corectorul cel mai bun din cate am incercat a fost cel de la Bourjois Healthy Mix.. acum din ce am Rimmel wake me up.. e intre corector si iluminator si e ok...

      Ștergere
  2. Cat de mult mi-am dorit serul de la Estee Lauder! Acum ma bucur ca nu mi l-am luat pentru ca l-am incercat timp de o luna dintr-o mostra si nu mi se potriveste deloc.Erau bani(multi) cheltuiti aiurea.
    De pe lista ta ma tenteaza paletuta Naked Basics. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ai ajuns la mostra? Mi-as dori sa il incerc si eu prima data.. dar daca nu o sa imi placa o sa il dau mamei

      Ștergere