miercuri, 16 mai 2012

Kristen Stewart - Stil de vedetă

   Cunoscută în special pentru rolurile din filmele Amurg, acum promovând noul ei film Albă ca Zăpada şi vânătorul, este o vedetă extrem de neconformistă şi am ales-o deoarece mi se pare cea mai cameleonică dintre vedetele de talie internaţională. Nu pot spune că sun fan al vedetei dar apreciez mult simplitatea pe care o afişează şi faptul că a rămas oarecum neschimbată deşi e atât de celebră.
   Ţinutele ei de zi cu zi inţial au şocat lumea stiliştilor deoarece sunt aşa de simple şi fără pretenţii, unii chiar au etichetat-o ca fiind ştearsă şi anostă. Dar lumea începe să aprecieze că fata are stilul ei confortabil şi natural, ne ţinând cont de tendinţe. Mereu în blugi cu tenişi sport, tricouri foarte simple şi eventual o geacă de piele.

   Pe covorul roşu se schimbă uimitor. Adoptă ţinute îndrăzneţe utilizând culori puternice, culori metalice, combinaţii inedite... adică ceea ce i se reproşa la ţinutele de zi. Reuşeşte de fiecare dată să atragă atenţia fără să fie dezgolită sau exagerând prea tare, incluzând chiar tenişii la unele ţinute elegante.

  Dar pe copertele revistelor de modă apare schimbarea cea mai uimitoare. În unele ipostaze nici macar nu o recunoşti. Stilişti şi artişti în makeup reuşesc să o transforme  în moduri total inedite. 

Îmi place de Kristen că dă un exemplu colegelor de breaslă că se poate să rămâi modestă fiind vedetă de succes şi în acelaşi timp reprezintă un bun exemplu pentru fetele din ziua de azi care pun foarte mare accent pe vestimentaţie şi machiaj şi mai puţin accent pe realizările proprii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu