luni, 27 februarie 2012

Cele mai frumoase campanii publicitare pentru primăvară-vară

   Îmi plac foarte mult campaniile publicitare a marilor companii deoarece mi se pare că dintr-o simplă fotografie reuşesc să transmită esenţialul pentru sezonul respectiv, plus că vizual sunt spectaculoase, se vede că sunt lucrate intens, de la lumină şi culoare până la stil, machiaj, texturi. Îmi plac şi reclamele tv, dar rămân fana celor în variantă print. E ca un moment, o secundă prinsă pe film pentru etenitate...... (bun... deja o iau un pic cam la vale!).
   Să vedem finalişti sezonului primăvară-vară 2012:
Cea mai interesantă campanie de machiaj, zână, personaj fabulos sau înger... machiajul pastelat dar cu ochi bine contraţi....
Campanie multi sezoane... clasicul indiferent de sezon trenciul
Chanel.... preferatele lui Karl: dantela şi combinaţia de alb-negru
Gisele mereu provocatoare,  acum în piele, lucioasă şi întuncată, cu reflexi verzi.
Monica Beluci în clasica micuţă rochiţă neagră, din dantelă.  un look etern la modă, în opoziţie  cu  lookul mult mai tineresc şi fresh al unei rochii multicolore la Biancăi Baldi.
Un look inspirat din anii 70... trecutul mereu insiră... imprimeurile florale şi cele geometrice merg mână în mână
Preferata mea, Mila Kunis a acceptat să fie imaginea Dior pentru acest sezon! Imaginea e diafană, romantică, dar în acelaşi timp jucăuşă iar lumina albăstruie e pur şi simplu de vis!
Louis Vuitton mizează pe culori pastel, adică color blocking (alăturarea culorilor) cu pastel, atât de jucăuş ... cu gândul la copilărie şi cofetărie.
Sunt şi alte campanii interesante care propun dantela, culorile pastel alăturate, pielea şi alte materiale luciaose, imprimeurile geometrice şi florale.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu